Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajni komentari. Meni je suzu izmamio. Neko ce mozda reci da nije iskreno I da Vlatko ima svoje interese. Ja kazem - da mu nije bilo lako kad je odlucio igrat za BiH i da nije to ucinio on, tesko bi posle imali Sergeja, Misketa, Papca i jos neke.. Zato pozdravljam ovog covjeka I njegov pokusaj da od Bugojna a I cjele nam domovine napravi bolje mjesto za zivot. Svaka Cast VLATKO.
Termini "bosanski Hrvat" i "bosanski Srbin" su reginalna plus nacioanlna odrednica.
@ taša Kako ti mozeš biti Hrvat u Stocu ?? Ovdje se svi pitaju odkud Bošnjaci u Bosni a niko se ne pita odkud Srbi i Hrvati u Bosni ?? Promjeniti religiju je nešto što se i danas svugdje dešava ali promjeniti naciju je malo teze . Godinama su naši susjedi svojom propagandom ispirali mozak Bosanskim katolicima i pravoslavcima kao što i danas rade, kako su oni Srbi ili Hrvati !! Razlog je jednostavan , zelja za širenjem njihovih drzava !! Po njima Bosna nikad nije bila drzava a Tvrtko i stečci su postojali samo u Andersenovim bajkama :)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
"Hrvati iz BiH stranci su u Hrvatskoj, kao i bh. Srbi u Srbiji. Ma, mogu nam dati putovnice i pasoše, ali mi nismo njihovi, mi smo iz BiH. Svi u BiH moramo navijati za BiH, jer drugu domovinu nemamo! Imamo i za koga navijati, za 13. reprezentaciju svijeta", rekao je Glavaš" Svaka čast majstore..
Vidis da Vlatko mnogo hoda po kafanama, od Banja Luke do Njemacke. Mislim da je i ovdje popio dvije, tri viska, pa mu se otvorila patriot dizna. Da je pio gemist u Splitu ili Zadru rekao bi da je Mandzukic bolji nego Dzeko
Trazi li iko od Bosnjaka u Hrvatskoj i Srbiji da se izjasne kao Hrvati islamske vjerosipovjesti? NE! Prema tome, sto je vasa pretenzija od svebosnjastvu sira, nasa privrzenost Hrvatskoj i Srbiji je veca!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka cast Vlatko. Ostali, prihvatite se istorijskih udzbenika.
ja jos nigdje nisam vidio da se narod oraganizira po kaficima da gleda utakmice reprezentacija BIH!!!nikoga u ZHŽ nisam vidio da nosi obilježja BIH !!!
A svi Bošnjaci iz Hrvatske trebaju navijati za Hrvatsku i za nikoga drugoga, jel tako?
Ne. Oni nijesu Hrvati, premqa tome zasto bi navijali za ono sto nijesu?? Imaju Bosnu, pa neka naviajju za Bosnu kao sto navijaju i Bosanjci u Srbiji.
Ali naravno tu repku samo vi placati trebate, i samo vase ime nositi mora! To treba biti vasa bosanska repka, a mi u Hercegovini ako zelimo imati svoju, imat cemo je, a ako ne - necemo. Isto vrijedi i za Republici Srpskoj - ako zeli svoju repku, onda je dobiti mora, a ako ne zeli! Placati se mora samo za ono sto je tvoje i sto tebe predstavlja, sto ti placati zelis!!!! Shvacas li ti to, Turcine????
Volim te Bosno i Hercegovino i uvijek cu te voliti :D
Rješenje za naše probleme ovdje u BIH jeste okretanje naroda vjeri. Jer pripadnost vjeri je daleko iznad pripadnosti narodu, i ne poznaje te sitne geografske, historisjke trivijalnosti. Evo npr ja sam musliman, i ja u duši iskreno osjećam ljubav prema svakom muslimanu gdje god da živi, ali u isto vrijeme nemam nikakvih negativnih osjećanja prema nemuslimanu. Pretpostavljam da je to isto tako i sa drugim vjerama. Jedini problem je kad se mi međusobno počnemo zakidati, upravo za teritorriju, historiju i sl. Ali opet, kao vjerniku, radije ću biti gladan nego nekome oteti njegovo, njegovu zemlju, kuću itd.
RJESENJE SVIH PRIOBLEMA OVE KOLONIJALNE TVOREVINE JE NJEZIN STO BRZI RASPAD!! MI ZELIMO ZIVJETI PO SVOJIME ZAKONIMA NA SVOJOJ ZEMLJI, A NE DA NAM ONI BUDU NAMETANI IZ TURSKOGA SARAJEHVA OD STANE KOLONIAJLNOGA UPRAVITELJA, I NE ZELIMO PLACATI ZA ODRZAVANJE OVE KOLONIAJLANE TVOREVINE JER JE NE ZELIMO!! MI NE ZELIMO PLACATI ZA ONO STO NE ZELIMO, NE ZELIMO DA NAM SE NAMECE ONO STO NE ZELIMO, I NE ZELIMO ZIVJETI SA TURSKIM PARAZITIMA - JER TO NE ZELIMO!
Nek navija ko za koga hoce.Ne kontam ovo forsiranje!Ako genocidasi navijaju za nebesku genocidnu ,njihov problem,ako ovi veci rvati od Hravta iz Ljepe njihove navjaju za ljepu njihovu njihov proble,ne vidim tu nista sposrno. Ne treba nikome nisat nametati.
prdi ti vlatko ali ja navijam za hrvatsku!da je se pitalo ovu zemlju i vođe mi bi bili 1 metar pod zemljom!(pod vođama mislim aliju,ejupa...)
Gospodina Glavasa licno poznajem i veliki je gospodin.A.vidim puno nacionalistickih komentara.pa svima koji su nacionalisti bilo koje vjere od srca :NAJEDITE SE GOVANA ,,..prijatno
Bravo Vlatko !!!!
Svaka cast Vlatko!
Eto dobili ste toga izdajnika i izoroda! Sretno vam bilo, eh! ehehehe
Baliyaner, poturica smrdljiva, sugava!!!! Izdajni i izrod!!! Olos!!!!
A mislim da svi mi znamo sto su izdajnici i izrodi, i koga oni predstavljaju, zar ne? Prema tome, baliyaneru odvratni, idji svojemu turskme narodu kada si vec izdao svoj!!!! Mozes pricati samo u ime svojega baliyskoga naroda, i slicnih bizdajnika i poturica kao sto si i sam!!!!
prijateljica me zamolila da podijelim ovu anketu jer joj treba za diplomski rad..sastoji se od 2 strane i traje oko 2 min..molim Vas da popunite i proslijedite dalje ovaj link..unaprijed hvala P.S. ANKETA JE ANONIMNA I KORISTI SE SAMO U SVRHE DIPLOMSKOG RADA https://docs.google.com/forms/d/1rqCjq8wcUUoJ0QDwJxonlKD2XtfaJfLy_ADQ6yPgjsQ/viewform
Dragi boze,hvala ti sto si stvorio ovakvog covjeka!!hvala ti ljudino na ovakvim rijecima!
Eto vam ga onda, smradotino turska! ehehehe
Vlatko je legenda, a oni koji nevole Bosnu i Hercegovinu i ne treba da navijaju za nju.
Mi Hercegovci volimo Hercegovinu, republikanci vole svoju RS, a vi baliye volite svoju bosnu, i navijajte za nju naravno. Nitko vama to ne brani. Ali onda je lijepo nazovite tako - svojom bosnom, i placajte sami troskove njezinoga odrzavanja, a ne da vam drugi placaju koji sa vma parazitima ne zele imati nista, smradotino!
prijateljica me zamolila da podijelim ovu anketu jer joj treba za diplomski rad..sastoji se od 2 strane i traje oko 2 min..molim Vas da popunite i proslijedite dalje ovaj link..unaprijed hvala P.S. ANKETA JE ANONIMNA I KORISTI SE SAMO U SVRHE DIPLOMSKOG RADA https://docs.google.com/forms/d/1rqCjq8wcUUoJ0QDwJxonlKD2XtfaJfLy_ADQ6yPgjsQ/viewform