Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednik kauboj pa nije divlji zapad treba ga dozivotno izbacit iz sporta!!!
Pozdrav Bosno , kada kladionice kazu ko će pobjediti , nema poštenja gdje se novci lako zarade.
Za posten nogomet sa pisoljem po terenu dok se mec igra , sve receno i vidljivo gdje se nalaze profitabilni sportovi i u cijim su rukama pa navali sitna stoko --- kladionice i klubovi vas obozavaju.
Otkud čojku utoka na stadionu?
evo ga uboica crpskog svata
Nogomet je postao obično finansijsko nadmeno i bolesno nadmetanje. Stara škola nogometa je nestala, sad je to sve čista sintetika pogotovo kad se u ganjanje lopte po zelenom travnjaku upetljao fašizam i rasizam!
Kladionica kao reklama na Realovom dresu...kraj priče!
Rekao je čovjek istinu......
Možda su sudije oštetile PAOK, ali pištolj onako nosati...
Pa izgledas stvarno k'o jedan pacifist ... Inace pacifisti nosaju utoke.
@RacionaIan: Zbog cega si kivan na mene? Jer sam te provalio na nekoliko clanaka? Pa ko ti je kriv kad hoces da glumis kikseRa a veci si debil od njega.