Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posljednjih par godina se sve steli u LP, ovo sto se sinoc desilo Malagi, za 15-ak dana desit ce se i Dortmundu, jer u drustvu ekipa poput, Bajerna, Reala, Barcelone ili PSG-a zasigurno UEFA ne zeli vidjeti jedan Dortmund u finalu kada mogu npr. imati el clasico na kojem mogu ogromnu lovu uzeti
nema sta Malaga da se zali i oni su zabili drugi go iz cistog ofsajda,u ostalom Borusia ih je u dvije utakmice pregazila i bila bolji rival !
Kako ovo podsjeca na pitare
Ala smo kulturni, klasicni pitar
@ČičineBrčine - a kakve veze ima psovka sa kulturom, titoidu maloumni?
malaga je zabila iz ofsajda drugi pogodak. u svakom slučaju odlična utakmica.
katastrofa sudjenje ove godine(ali i zadnjih par godina) . sinoc su obje ekipe ostecene, to bi trebao da zna i ovaj sto se poziva na rasizam(vjerovatno nema pojma o cemu prica). BvB zasluzeno prosla dalje, da je Gotze bio u formi, rijesili bi dvomec vec u Spaniji.
Sinoć dva gola iz ofsajda, prošlo kolo 2 , svakie sedmice sve više grešaka. Očigledno da bankovni činovnici i profesori što sude nisu fizički spremni da isprate moderne fudbalere. Ili uvesti neku lasersku tehnologiju ili pustiti igrače neka se sami dogovaraju oko prekršaja, ofsajada. Biće manje grešaka.
Samo me zanima zašto rasizam spominju..
PA kada ne znaš šta reći Švabama, vadi se na rasizam
Ovaj zaboravio gol njegove ekipe iz čistog ofsajda al' dobro pamti ovaj na svoju štetu, Anceloti zaboravio Ibrin gol iz dvometarskog ofsajda al' će zato tupit o nekakvom nepostojećem penalu... Epidemija selektivne amnezije. Svi samo pamte greške na svoju štetu ali niko živ ne pamti greške u svoju korist.