Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nažalost više nije klub koji ima dušu nego prvatna prčija nekog kosookog tajkuna ne vidim razliku između tuzla city olimpic i sarajevo.
@Scotland klasicno pranje para. Nije im u interesu fudbal, nego pare. Husref je jedini bio u Sarajevu koji je radio iz ljubavi prema nogometu i FK Sarajevu
@Scotland U Bosni je sve postalo smjesno, treba ici...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Što mu Sabrina fino sastavila pismo!
@Ellemania i spustila se na koljena i lijepo mu izdiktirala na njegov mikrofon...vidis sta dobar falacio napravi...kao vijetnamski stakor zna sta se desava u klubu 😂😂😂
@Dzevudiin Tacno tako Dzevudine, Kupuju joj neke certifikate, diplome.......a veze nema o svom poslu.Doveli je da je handre, i jos je stavili na jedno od najvaznijih mjesta u klubu.Totalno ce vas rashebati.Mislim ovi u upravi nju, a ona vas, to jest Sarajevo.Mislim ja postujem zene, ali ovo jednostavno nije pozicija za zensko. Kao sto i nije za musko da bude manikir i pedikir.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uzmite kako hocete, Husref je sam sebi dao otkaz ili Osim je urucio otkaz Husrefu. Isto vam je to. Kad treniras Sarajevi ili Zelju, znas da pored drzavne imas i tu "gradsku ligu" . U toj ga je Osim dva puta preveo zedna preko vode. Husref zna koji protivnicki igrac moze rjesiti utakmicu a ne zna kako da ga zaustavi. I meni je Husref drag ali ljudi, to je neoprostivo.
Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio pomoć u iznosu od 60000 eura, dobio sam kredit uz kamatnu stopu od 2%. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)
Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio pomoć u iznosu od 60000 eura, dobio sam kredit uz kamatnu stopu od 2%. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)
Prodane duše
Mamu li ti kosooku jadnu
DRŽAVA ŽELJO
FK SARAJEVO made in china.
Amare sta uradi crni sine...!!!!
Ako jeovaj Vijetnamac napisao ovo pismo , ja sam Japanac. On vjerovatno ne zna ni ko je Husref.Ovo je pisala Sabrina, po nalogu onih ,koje su je doveli da je handre i peru pare od kupovine poluigraca, koje ovaj covjek daje, ako daje ista uopste, i ako je on vlasnik uopste. Hebote, za sportskog direktora su. postavli zenu, koja nije sutnula loptu.Pa kako ce ona da prepozna nekog talentovanog igraca.CIJELA UPRAVA MORA NAPOLJE, A POSEBNO OVA SABRINA
jel ovo oni pisao ili mu je neko šaptao?
Kao i do sad bacanje ubleha
Gdje su ti legendarni igraci Sarajeva,niko nije marke dao samo su cijelo vrijeme uzimali.O kakvoj ljubavi govorimo klubovi posluju na trzisnim principima.
A gdje je predsjednik Valentin ?! Sveti!!😂😂
Mozemo mi pricati sta god hocemo,problem Sarajeva nije Nam koji je sanirao sve dugove koje su napravili predhodna rukovodstva,naravno sve iz "ljubavi"prema Sarajevu.Gdje je odgovornost doticnih.A da oni su FGR ili su "legende" .
Ma dajte molim Vas nije husref radio DŽABA kod privatnika je , ima potpisan ugovor n 2 godine to se mora platit i gotovo .