Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najavio je i sa Čelikom a zamalo da ih svuče u ravan!
a zamisli reprezentaciju sa Muamerom Tankovićem (Fulham, najbolji igrač švedske U19), Mirzom Halvadžićem (osvojio nedavno treće mjesto na svjetskom sa U17 švedske), Arminom Hodžićem, Rijadom Bajićem, Bahrudinom Atajićem, Muhamedom Bešićem, Samirom Radovcem, Seadom Kolašincom, Nerminom Zolotićem, Adisom Omerbašićem (najboljim igračem schalkea u juniorskoj ligi prvaka), te ostalim mnogim talentima koji zaslužuju šansu
Pitati Sergeja Barbareza da preuzme ovu mladu reprezentaciju. Nek odradi jedne kvalifikacije, a onda da preuzme A repku. Ako odbije ovu mladu, ja ne znam sta on hoce. Misli da se rodio za selektorske fotelje A repke i da tamo dodje bez ikakvog iskustva, a vidim da to ceka. Dakle, Barbarez po meni, idealno rjesenje da zamjeni ovog Jagodica. Ako ne on, onda Zlatan Bajramovic, Elvir Bolic ili Elvir Baljic. Da ih lagano pripremamo za selektore A repke. Kao sto su Hrvati uradili sa Nikom Kovacem ili Slavenom Bilicem.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHAH 6 komada kod kuce...toliko o nasim ANTITALENTIMA...nije za vas ganjanje lopte..nego ispijanje kafa po carsiji/selu
Imamo talentovane igrace, problem je selektor, selekcija igraca i taktika. Svako zna da na nasim prostorima talenti se radjaju jednostavno, pa pola balkana snadbijevamo NASIM igracima.
Ne znam sta ti je smjesno, pa sta ako smo primili sest komada, dva si ionak primio iz penala (kod rez 1-5 on svira penal to ne bi ni u kantonalnoj ligi se sviralo), uzmi lave u obzir da ova u21 repka Spanija lahko moze dobiti i vecinu A SELEKCIJA, pa pogledaj gde im igraju igraci, real,barca,a.madrid,valencia,everton...
Mi moramo imati hrabrosti i na presici reci da mozemo od reprezentacija kao sto je spanija primiti 5 komada i toga se ne treba stiditi! Bombastične izjave nikom ne donose korist, koji baraž preko španije! Mi smo trebali traziti baraž protiv austrije, mađarske i albanije a ne preko španaca.
Nista bez DIJASPORE!!!! Opet moramo cekati i molit boga da nam neka druga drzava stvori kvalitetnog igraca pa da se on onda odluci igrati za BiH, mi niti imamo znanja ni uslova da ih sami stvorimo, to je zalosno ali istinito!!
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Ne kontam kako mogu reci da je generalno BH nogomet u usponu kad je truba mrtva nogomet u BiH Na svejtsko idemo prvenstveno zbog momaka koji su srce dali da naprave karijeru vani. Slab je Vlado u ovim kvalifikacijama ali brate ruku na srce odakle ba? Koga to ima od mladih da moze igrati protiv spanaca i izvuc rezultat? Nema u nasim ligama 5 ljudi koji znaju sutnut loptu kako treba a kamo li sta drugo.
treba ovog smrada smjeniti odmah otjero je besica, atajica, hodzica lud frajer
Stvar je potpuno jasna.Loš izbor igrača i slabo poznavanje pedagogije od strane selektora doveli su mladu repku na niske grane. Na samo dno.Ne znam samo po kojem kriteriju su birani ovi igrači?Bar 5 igrača boljih od ovih koji su igrali ostali su bez poziva.Nije toliko u pitanju ovaj poraz od Španije jer realno oni su dvije klase iznad svih drugih u Europi.Ali poraz od Mađarske i Austrije na domaćem terenu nas svrstava u donji dom mladih selekcija.Vlado brate fala na svemu ali davno si trebao otići.Da imaš imalo obraza i časti ne bi čekao da dobiješ otkaz nego bi sam otišao. Osim ako nisi zadužen od nekoga da srozaš ugled i moral naše U21 repke i uništiš budućnost BiH fudbala u što većoj mogućoj mjeri. Jedino u tome mogu pronaći opravdanje na tvoj uporni ostanak na poziciji selektora.
Kakav Baraz nista ti nece naprav ti sa ovim igracima.Besica si istijeo iz repreztacije , ima dosta kvaletni igraca koj nepacaju kafe da bi igrali sa ovaki rado da treniras sam amotere.
Ma pustite čovjeka gamad jednaq neradnička. Svi sve znate. Pa što niste napravili u životu ...
Uvijek je problem selektor,svugdje u svijetu pa i kod nas,ali jbg mi nemamo sad nekog izbora,a svi masu nekim licencama bas ko da svake godine igraju grupnu fazu lige prvaka
Prije par dana naslov "Selektor Jagodić: Možemo se nositi i sa najjačima". Možemo, možemo samo nećemo da se kurčimo.
Ne bih ja njemu dao da mi vodi ekipu ni u drugoj diviziji Master lige.
vlah vlah u bunar s njim
jednostavno nismo u rangu sa njima i to je to a autor clanka je samo Jagodica napao, zar ne zna stanje nase premier lige i ko sve igra
Ovaj Jagodić je najveći debil kojeg sam vidjeo, treba mu savez po hitnom postupku uručiti otkaz.
Oca mi od kada sam na ovom KLIX-u prvi put da procitam korektan članak. Autoru svaka čast, sve kritike su argumentovane i istinite. Jedna riječ: BRA'O mali :)