Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada poziv dobijaju oni kojima tu mjesto nij,odavno se zna da poziv u mladu rep.iznosi 10.000 km i da mozes biti Ronaldo ali ako ne das pare zaigrati neces.
BRUKA SRAMOTA BLAMAŽA, I STA VEC IDE UZ TO JOS
ide srcem navijanje za BiH bez izgovora i kritike.Lako je kritikovati i praviti se expert momci odigrali kako je tako je ide se dalje. Do juce ste im vikali LEGENDE JAGODIĆU lafe itd i odjednom ovakve stvari je***bemli ga nikad vam ugoditi da mi je nekako vas staviti na njegovo mjesto a ove sto pametuju da ih je ubaciti da igraju pa da vas nakantaju pa da ja onda pocnem pisati BAGRO BRUKA Vakvi ste nakvi ste.Koji ste vi uhhhhhhhhhhhhh
Prelijepo popodne ispadoše košarkaši,ova bagra izgubi.Super uspješan dan.
Jeste samo cekaj Baraz a pitam se sta tebe zanima ovdje. Imas tamo portala sa .hr pa citaj ti ionako ne pripadas ovoj sredini!
Treba da ti da radi U 21 Barbarez, jje zasluizijo da bude trene u repreztaci.
Barbarez nije za tog posla ali u savezu mu treba dati prostora! Tesko je Barbareza platiti.
Jagodic sam treba da da ostavku
JAD I ČEMER.TREBA IH SVE RASPUSTIT
Jagodiću, otkaz odmah!!! To je nažalost naša istina, da samo pare otvaraju put u rep.
Ti si Jagodicu grobar buducnosti BiH-a fudbala... Mars napolje i ti i ostali diletanti oko tebe koji se igrate sa reprezentacijom ... Nije repka Rudar iz Prijedora skote... Mars....
Treba ovog jagodica otpustit nema on pojma
dok su pobjedzivali imao je pjma sad odjednom nema.heheh ma nemas ti pojma.heheheh
pa i San Marino primi 9 komada pa njihovi navijaci nevicu blamaza nego ih bodre dalje.koji smo mi uhhhhhhhhhhhhhhh kad pobjedzuju u zvjezde dizemo cim izgube nema gorih ma mi smo takvi nezahvalni.Momci polako bice od vas dobri fudbaleri.
jagodicu odlazi iz svetinje!
- Naravno da ne moze biti informisan o protivnicima, kada sve vrijeme van reprezentacije mora biti fokusiran na Celik. Dva posla su velika glupost i ovako vise ne moze. Sjetimo se samo kako je to izgledalo kada je bio samo selektor. - Vlado pravi od reprezentacije menadzerski poligon. Nema logike da u reprezentaciju dolazi taj Jakupovic (direktni krivac za prvi gol) samo zato sto igra u Celiku. Nema logike da se poziva taj Marko Maletic - momak koji nema minute jedne u 3. Bundesligi u ekipi Stuttgart II - Kakvi su anonimusi Spikic, Barisic, Krunic ili Petrovic (koji u Borcu iz BL ne moze da izbori prvih 11). Otkud oni u nasoj reprezentaciji dok momci koji igraju u Belgiji (Karahmet) ili Danskoj (Dario Dumic) jedva cekaju pozive i koliko toliko igraju u svojim timovima, za razliku od ovih. - Prica s Besicem je takodje nevjerovatna. Po meni jednostavno djeluje kao ciscenje prostora za ove gore nabrojane sto MORAJU IGRATI. Vlado, dobar si trener - ali odluci se. Celik ili reprezentac
Ma iskreno, i ovakvog sporta i takmicenja mi je na vrh znamo vec svi cega.. Cekam sutra repku da odigra protiv Slovacke, zijane li i to, odustajem definitivno od reprezentacije i svakog sporta u kojem imamo reprezentaciju.... Dosta je vala, i ovo malo zivaca sto je bilo uze mi ova mlaka igra i nezainteresovanost koju godinama gledam u svakom sportu... Cao zdravo.
Kakva je ono bezidejna igra, k'o da smo protiv Španije igrali, a ne prosječne Austrije...
kako mi se samo gade ovi novinari i ove tzv patriote koje se prodaju za sitne pare i koji su uz svoje samo kada pobjedjuju ili kad imaju koristi,slazem se da zalaganje nasih igraca nije bilo na nivou ali sada im treba pruziti podrsku,pa ova reprezentacija je sastavljena uglavnom od igraca koji igraju u Premier ligi BiH i nazalost nasa ocekivanja nisu realna jedino cemu se mozemo nadati da ce ova mlada dati neke reprezentativce,a vecina ovih momaka ce da ima prosjecne fudbalske karijere!
Vlado Jagodic je pravi trener medzutim kopiraju svi Ser. Alexsa Fergusona i htjeli bi da su i treneri i Menageri. Vlado isti si kao Toni Karacic Ali i Vamo ce ubrzo Biti dani odbrojani.
Šta je sa tim vladom više. Šta se dešava. Koji mu je. Devastacija, loše od lošijeg. Ne znam dokle.