Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strah me slovaka. Najgori su ovi već otpisani... Loše su igrali do sada, al nešta kontam kakve smo sreće sve će ih krenuti protiv nas. Volio bih da griješim. VAMOS BOSNO VAMOS HERZEGOVINO
Nabijemo te na qrac. Naprijed zmajevi !!
Mozda ih ne poznajemo dobro kao ni USA, ali u svakom slucaju, kad jednom povedemo , nastaviti igrati kao da gubimo, a ne igrati balet. Ukoliko oni pocnu voditi, koristiti sve da se izjednaci i nastaviti busiti mrezu Slovaka. Uz duzno postovanje ovog momka koji nas je pohvalio, ja ipak mislim da on zna da cemo mi njih pobijediti.
Izgleda da je Slovacima ovo taktika: "Nahvali, napusi, napuni euforijom, reci kako su najbolji, kako sigurno prolaze, ma to je vec sve rijesena stvar, a onda tu opijenost vlastitim uspjehom i slavom iskoristi i pokazi kako se gerilski ratovi mogu voditi i na terenu."
Ma kome oni svijesno puštaju ulogu favorita?? On je jedini koji je rekao istinu!!! Mi jesmo favoriti i jesmo jednom nogom u Brazilu. Sto ne bacate komentar na skrtela koji je izjavio da smo mi kvalitetna ekipa ali da su oni kvalitetniji!!!!! Kvalitetniji na 62. Mjestu fifine rang liste. Strašan mu je komentar. VOLIM TE BOSNO
...budala vidi da su se slovaci dogovorili pa nam svjesno prepuštaju ulogu favorita i poručuju nam između redova kako ćemo mi lahko protiv njih...a u pozadini se spremaju odigrati jednu od najvažnijih utakmica...i oni znaju da, pobjede li nas u dvomeču , prilaze nam na samo jedan bod zaostatka...zato, samo oprezno Zmajevi...sretno!!!
volio bih kad bismo pobijedili u obje utakmice al mi se ne svida sto svi govore da smo favoriti, to nam se cesto znalo obiti o glavu
Ovaj Vladimir izgleda na ovoj slici kao invalid, bez šake, i kao da je sa protezom .
možel mi neko reći ako zna u kolko je sutra utakmica ? unaprijed hvala :)
15.30 h :)
20:15
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Polako. Step by step, pa dođe okean, pa opet step by step, i tabla Rio de Janeiro. Tu je negdje u međuvremenu i autobus i avion.
Sanjao sam sinoc da smo dobili 4:1 i da je Dzeko dobio crveni.
Ispravka nije BIH vec Bosnjakistan,pogledaj sastav i budali je jasno razvalite ih, razvalite
a ti si kreten, blago govoreci.. i to onaj ljubomorni kreten ;)
pa pogledaj ti malo bolje sastav...i pogledaj sastav mlade repke... zato ššššššššš......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma to su stare vezare. Kad su oni znali igrat lopte? ccc mi smo za njih brazil. ja vec kupio karte za Sao Paolo (imam dojavu, tamo smo u grupi sa Haitima, Iranom I Mexicom). posle nas u polufinalu ceka Sj. Koreja, kad mlatnemo Maltu u osmini I Maleziju u Cetvrt. Sa Sjevenom K igramo na penale I Mirsad Dedic skida penal Jing Cho Sou, za finale sa Sirijom koja nece nastupati zbog genocida u Damasku.
Jedna noga u Brazilu a drugom nabijamo Slovake...vala ako ste svi takvi mozemo i vezanih ociju sa vama,samo da Pape ne vrsi letece,hokejaske izmjene i bila!
Puno ovi slovaci pricaju...jel to strah se uvukao u kosti prijatelju ?
Ali su dosadni sa ovim "utakmica se igra u petak, a uzvrat za 4 dana..."