Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HORDE ZLA U PODGORICI !
hajde crnogorci pokazite kako se navija....vi ste barem normalni
IDEMO U PODGORICU!!!
Zeta nema organizovanu navijačku grupu. Stadion im se nalazi u mjestu Golubovci 10 km južno od Podgorice, ali ne ispunjava uslove tako da će igrati na stadionu Budućnosti u Podgorici.
HAJMO PRVO ODRADITI PRVU UTAKMICU I NA NJOJ NAPRAVITI DOBAR REZULTAT PA CEMO ONDA RAZMISLJATI O PODGORICI .
I njih cemo karat.
Za one koji ne znaju, Crna Gora i Bosna i Hercegovina su pobratimljene zemlje. Mislim da nema mjesta glupostima, koje nemaju veze sa fudbalom.. I nema potrebe da narušavamo dobre odnose naših zemalja.
Pa i crnogorci su cinili zlocine u ratu al eto sport nema veze sa politikom.
samo neka bolji pobijedi i da obje utakmice proteknu uz fer i korektno navijanje i nadam se da ce doci dosta crnogoraca da i jug bude pun!!!!!!!!!!!!Forza Saraj\'vo!!!!!!!!!!
Komsijske utakmice sa fer navijanjem. Ipak smo mi i vise od komsiluka! Pozdrav za Crnu Goru iz Sarajeva! Bordo nacija
hHAHAHAHHAHA BRATE SVAKA TI CAST NA KOMENTARU OCAMI PODRZAVALI SU NAS DO NEKI DAN MISLILI LESEVI DA CEMO IZGUBIT A SAD DISLAJKAJU SAMO HEHEHE SRETNO I ZETI I SARAJEVU NEKA BOLJI POBIJEDI
Kuda dalje ako prodjemo ove komšije, Jesmo li onda u tom nakvom play off-u Ko nas onda dočekuje ?
Ovi nekakvi fini, kako mi se cini iz teksta...Ili su se samo malo usrali zbog gostovanja u Sarajevu...Kako god, nek fudbal pobjedi. Naprijed naši.
HAHAHAHAHAHH pa vama svi srbija ljubavi,a svi se odvojiše....kako ste krenuli za pet godina ćete bit manji od slovenije....čuj crna gora srbija hahahahahha jel ono i kosovo srce srbije pa vam jutros specijalci ROSU oduzeše banku u po sra srbije :D
ajde izbacite lijeb.a ove vise... ufurat bi se mogli da znaju sutat loptu... e.bem ih retar.dir.ane.
Crnogorci nisu izvjestacena gospoda poput Slovenaca i Bugara. Slovenci i Bugari su \"evropa\". Nadam se da ce biti primjer dobrog navijanja, takvi navijaci su uvijek dobrodosli u nas grad i vratit cemo im istom mjerom, fer navijanjem u Podgorici.
Manijaci uz Horde Zla. Sretno!