Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije sto sam Zeljovac ali kada se uradi jug ima da Grbavica zvizdi. I naravno da reprezentacija tu igra.
Treba sto prije spojiti da sve 4 strane budu iste, pa da konacno nakon 30 godina imamo jedan stadion, kojem su sve 4 strane iste, ne volim zelju, ali volim ovu drzavu, tako da naprijed
Jos da ubijete clanarina fudbal inspekcijama..da vidite tamo kriminala....
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
svi na jug!
Poslije rata sam rekao ako nista ostalo nam je kamenje i livada od terena. Ruzno smo i ranjeno pace ali doci ce dan kada ce to biti najljepsi stadion u BiH. Hvala Bogu evo i dolazi polako. Hvala svima.
Kako rade Rumenko, Ćelavac i i prdara od direktorice. Čista 10! Veći su majstori spina od dodine televizije i diktatorskih portala. Svi iz kluba m. r. š bando nesposobna.
ovaj sadaka klub treba ugasiti pravi paraziti
Ma ja zelji 5 mil, a Sarajevu jadnih 500k, nigdje veze!
Kako vam je krivo, kako ste ljubomorni, nek se ulaže, pa šta!? Eto, nađite mehanizam tastatura navijači, pa promijenite sve ovo, samo znate na ovaj način bacati šuplju. Sportski pozdrav
Ja navijam za Zelju ali novac građana u ovom iznosu je populisticki.Brate nek se malo angazuju ti slini menadzeri,direktori,predsjednici.Sramota je to pored tolikog siromastva i loseg standarda penzionera,invalida itd.
Jbt stadion ,djeca se lijece u Turskoj preko poziva na broj sramota gdje idu pare građana
Što ne gradite fabrike?
Sadaka Arena ce stvarno biti lijep.stadion.
Hoće li ikad cigani šta da uplate i sami obnove. Poslije će reći njihov stadion a ništa nisu uložili. "Imaš jednu marku?" reče cigo
Parama svih nas, gradite stadion u vlasništvu propalog fudbalskog kluba ??? Kako vas nije stid, zašto ne popravite rupe na ulicama? Zašto ne očistite ovaj prljavi grad ??? Zašto je sanirate fasade na zgradama??? Sram vas bilo smradovi iz vlade Kantona. Sram vas bilo. Za vas je Zahiragić gospodin.
jel imate vi mozga? ministarstvobkulture i SPORTA, kakve to ima veze sa rupama na cesti, lijecenjem djece itd.
Svaka cast !
Grad Sarajevo je vlasnik KOŠEVA pa se ne daju milioni u nešto što je tvoje. Daje se Želji .... Kakve su to zvrčke i pranja para tj izvlačenje para
Nije ni čudo što je Bidžet KS u deficitu kada se ovako harči u gluposti.
Jednom prosjak, uvijek prosjak..
Srbi se odcjepljuju a ovi o tribinama na stadionu. Prošli put su prodali Srebrenicu i Podrinje da im Miljacka ne bi bila entitetska granica. Mahku li vam kasablijsko trojansku j..m.
Ne mogu oni buraz odcjepit onu naljepnicu sa banana 🤣
e jeste ga i odbranili alal vera hahah, ajte visocaci i zenicani deblokirajtooo noooos