Nakon dovođenja Silve i Ibrahimovića
8
Vlada Francuske poručila PSG-u: Nerazumno je to što radite
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da su plate nogometasa pretjerane, al\' dok je vune i ovaca pravice se nakurnjaci
Ministrice duvaj ga.....
Fudbalere treba oporezovati sa 90-95 % poreza a klubove ako se uhvati da ih placaju ispod ruke,gasiti zauvijek. Isto treba uvesti kao u Finskoj placanje svih kazni po procentu godisnje zarade.
\"Zbog toga su u proceduru uputili novi zakon o oporezivanju...\" !!! ;-) Oplakah kad vidjeh ovu recenicu! E bas ce zbog Ibrahimovica ili PSG-a ili sporta uvesti taj zakon!
PunMiKSranja Pričaš totalne gluposti. Upravo su olakšice koje su date bogatima u zadnjih dvadesetak godina dovele do ovoga stanja. Vanjski dug, nezaposlenost i ostalo raste proporcionalno smanjivanju poreza na najbogatijima. Dokazano na primjeru većine zapadnih zemalja. Ovi što si ti napisao je jedan čisti primjer razmišljanja čovjeka ispranog mozga i podaničkog mentaliteta. Oćeš mi reći da Paris Hilton i Kim Khardashian nekoga zapošljavaju i da njoj treba dati olakšice?
Hahahah socijalizam na djelu. Ne odgovara im kako neko trosi (ulaze) svoje pare, dok oni rasipaju drzavne. E jos kad oporezuju bogate sto ce se usreciti. Bas se pitam da li ce bogati zbog toga prodati svoje bentlije ili smanjiti plate radnicima i njihov broj. Umjesto da podsticu olaksicama bogate da otvaraju jos radnih mijesta, oni ih tjeraju u Monaco. Za 2 godine Francuska = Grcka
drugim riječima \" ima li mene tu\"
sto volim ovu recenicu \" izrazila zabrinutost ....\"
AGAINST MODERN FOOTBALL !
i vama fali tačka na kraju članka
Ja sam strašan igrač i uvijek sam bio fighter i prva violina kluba u kojem sam igrao. U zadnjih 9 sezona sam 8 puta zaredom bio prvak sa klubom u kojem sam igrao, jedino je ova zadnja titula izmakla. Rodjen sam kao pobjednik, AS, šampion i kralj, uvijek sam bio među najskupljim igračima na svijetu. A vi hejteri bolesni, možeta mi ga samo podudlati..ustvari, ni to ne možete!!!
Ja sam INDIJANAC Ibrahimović... :D
Za tvoju informaciju rekao je \"JEDAN OD SNOVA\"! I da je razlog toga sto mu je drago da ga smatraju bitnom karikom u ostvarenju NOVOG PROJEKTA koji ovi zamisljaju.... Postat ce sila...i svima bi bilo ostvarenje sna da bude dio koji ce tu silu stvoriti! A milan ostaje jak i bez njega...i ne vidim razlog njega krivti...klub je taj koji je rekao da hoce te pare i da ce se odreci igraca za NJIH.
Sve skupa što se događa u nogometu prelazi granice normalnoga. 200.000 EUR tjedno!!!!!!!!!! Pa šta radi za toliko novaca 7 dana u tjednu. I onda se čude da su klubovi u minusima.
Kako mislis opet , Juventus je aktuelni sampion :D
NA BLOGU SLIKANI LISTIĆI KAO DOKAZ - UZ UKUPAN PROFIT 21000 I 4400 kn U TEKUĆEM CIKLUSU! Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsiguriji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prikazano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Uloge su podijeljene - jedan uređuje blog, drugi odgovara na mailove, treći se bavi reklamom i marketingom a četvrti je \"gazda\". Ostavljam pozdrave i sretno ako se danas štogod igra. WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
nije posao vlade ga govori ljudima na sta ce svoje pare trositi. posao vlade je da odredjuje zakonsku regulativu za fer plej u zajednici.