Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivica Osim ❤️
Stadion Ivica Osim!!!
Velik covjek. Nema dalje.
🇭🇷❤️🇻🇦❤️✝️ R.I.P.
Vise raje na oprostaju nego na nasem derbiju
Ivica Osim je veći od našeg derbija.
Grande Ivica
Respect! Pitar sam zakleti ali Legendu kao sto je Ivica Osim treba ispratiti u Sarajevu cijela BiH! Kad smo zabili protiv Argentine na Marakani..Osim pusti suzu..golemo brate ko planeta! Hase i Osim žive vječno!!!
Svaka čast na potezu respekt
IVICE ljudino nek ti je laka zemlja i veliko HVALA na svemu. Gledajte politicari sta znaci u zivotu biti COVJEK
Respect
Veličanstveno ❤️
IVICA OSIM!
Sarajevo ga je otjeralo isto ko i Jadranku Stojaković. Ne budimo licemjerni.
Stojakovic je otisla u Japan davno,kakvo tjeranje.Pa kad je ostala kokuz vratila se,gdje su bili kad je Sarajevo trebalo mnoge.
Čuj Sarajevo ga otjeralo čovjek bukvalno par godina živio u Gracu radi zdravstvenih problema Ono kad si dušman i još neobaviješten
Sarajevo ga je otjeralo isto ko i Jadranku Stojaković. Ne budimo licemjerni.
Grbavica treba da bude puna.. Organizovati nešto slično. Naš švabo je zaslužio to.
Kod nas ga ćafiri, kladioničari, alkoholičari, nargilaši ponižavaju. Psuju mu sina, psuju mu ženu...u periodu kada prvoplasirani bježi Želji par bodova 13 kola prije kraja sezone. Ali to smo mi posljednjeplasirana država bijelaca na planeti
Prijedlog za jedan dan zalosti u Sa. Covjek je zasluzio
Posramili su nas...veće poštovanje su izkazali Austrijanci nego Bosanci.
Bit ce i kod nas kad bude utakmica na Grbavici. Pokusaj nekad pohvaliti nesto sto su drugi uradili bez da pljujes po svom.