Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj nas je cijeli svijet Hahaha dobar dobar
Ni Leotar iz Trebinja, ni Brotnjo iz Citluka, ni Orasje, ni Buducnost iz Banovica, ni Modrica ni mnogi drugi provincijski klubovi nas nisu osramotili kao sto je to veceras uradilo "veliko" Sarajevo. Svaka cast ispali ste papci na Evropskom nivou, ne mogu grijesiti dusu usli ste u anale u svakom slucaju.
Ubuduće prije početka utakmice staviti natpis zabranjeno gledati djeci mlađoj od 12 godina
HAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA
Sve je u ovoj drzavi u kurcu. Politika, ekonomija, sport, infrastruktura.... Pokoriti se svabi da im robujemo 100 godina, ugovorom.
hahahaha
Sramota!
Divovi oborili rekord.
bolje bi moj dedo rahmetli branio
cuj divovi hahah
vi ste sta? 😂😂😂😂😂 Somalijska komplet treca liga vam se smije 😉
😂😂😂
Divovi sretan vam 8 Mart ... 🎱🎳
E sad „MI SMO POKISLI MIŠHEVIIII!!!“
Vi ste karine..
Jeste divovi.. svaka vam čast: jedini, jedinstveni u cijelom takmičenju ste uspjeli... ah, uspjeli primiti osam, i brojem 8 golova. Divovski!
Daj mi neku našu ekipu koja je jednu utakmicu odigrala remi ili uzela pobjedu protiv timova TOP5 liga, cigane!
@BosnianKingdom46 zeljo malaga!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haha, teski divovi :D 10:0