Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je Partizan pobjedio...Svaka cast...
@DinamoZagreb Tacno tako.Partizan je osnovan u Zagrebu, a onda je odlukom partije prebacen u Beograd, da bude klub generala, i JNA armije.I ostale tadasnje elite. A Hajduk su osnovali srbi. U ostalom, tamo su vecina srbi, ove ili one vjere. Dinamo je jedini pravi hrvatski klub.
@DinamoZagreb Hahahhahaha sve ziva istina. Lupaju ti minuse i vlasi, i srbijanci I ovi pokatoliceni srbi iz Splita. Istina ih sve boli, a niko ti ne moze ni rijec osporiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Partizan na jednoj utakmici uzeo više bodova u grupnoj fazi nego bh. klubovi ikad
no left visca
Partizan ima ozbiljnu napadacku formaciju ovo nije iznenadjenje nikakvo. Gledao sam beogradski derbi na Tv prije 2 sedmice oducili su Zvijezdu od fudbala.
Valjda Zvezdu..
Romi europska liga bitna k'o lanjski snijeg... Čim je on uveo debitanta u 70oj minuti kod 1:1
Klix, dajte opet koliko su oni sto bjeze iz svojih zemalja sugavi, to je bitnije jer mogu i nama sugu preneti.
Alo ba nemeren Hin oc'ma gledat ba, al nije ba ovo vel'ka pobjeda, pobjed' ce konjusari MANU u beogrady, vidices ba. Sto jes' jes' razvalili AZ i sad Astanu trebali su imat 6 bodova al neka hin ba, neka. Meni ba vise krivo sto nas dobishe u derbiju nego sto mi olimpijakos dobishmo. nidje veze ba Zvezda se voli ba sve ostalo su sitnice..
Šta je veliko? Partizan je trebao po šansama da dobije ovu utakmicu sa bar 3,4 razlike.. Ovoliko nisu razvalili ni Zvezdu u derbiju.
Visca jedini dobar u Basaksehiru ove godine. Nadam se da ce dobru formu prenijeti i u reprezentativne utakmice.
Da je Džeko igrao, lagana pobjeda Rome... Mislio sam da će Višća postići pobjednički gol, al uvališe ga meni glabaš