Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I de ne pozoviga u repku... A za repku ko kilava baba
I takav je bolji od Tatara i Loncara. On ce biti u prvoj postavi sve dok ne pojavi se neka nova nada. Valjda nekad i proradi.
ne valja nam Visca/kapiten prvaka Turske, ne valja Lulic/kapiten jednog Lazia, nije valjao Begovic kada je bio jedinica u jednom Chelseau, ne valja nam Salihamidzic/osvojio 50 trofeja-sve osvojio kao igrac i kao sportski direktor jednog Bayerna...valjaju Duljevic, Tatar, Tino Susic, Vrsajevic...ne znam mozda je do nas
U ligi prvaka lopte lakse nije do njega
Ma vala briga me za njih eto ih tamo...dodju ovdje na malo domace kuhinje i da obidju rodbinu i da se podijele po torovima kako im politika kaze...briga me kako je on igrao, sebi je igrao, gledam fudbal...
šućur alahu kako je lijepo ZAVRŠILA OVA UTAKMICA, alah je velik! 4:3 za europske vrijednosti i uljudbu protiv islamističke najezde!
šta smo sad postali svi navijači erdoganovog kluba?!?! NE U MOJE IME!
Visca je po formi najbolji bh igrac. Zao mi je sto nema ovakve sigurnosti kad igra za BiH.
Nije uigran sa ostalim suigracima. Drukcije je kada u klubu sa istim igracima treniras svaki dan.
alaj ih višća satra 1:3... ha-ha-ha-ha
bravo visca sandzaklijo naša sandzacka
Koliko nasih igraca igra u Ligi prvaka?
Jel to onaj mali sto je isti brizova metla na bilinom i grbavici