Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dobar trener, realno
Daj nam Mamu i sestru da se igramoooo!!!
Realno je Vinko dobar trener. Lavordzije je ukanalio Handzic, koji pusti dva najbolja igraca bez adekvatne zamjene.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uprava je najveci krivac.
Jel Mourinho slobodan ? Šta je sa Arsenom Wengerom ? A da, ima Senad Repuh!
SABRINA NAPOLJE
Eh sada ide cirkus zvani Embel Riva...novi trener svaka 3 mjeseca...povratak u realnost.
Kasno, prekasno, ode titula...
U jesenjoj sezoni igrali su odlicno
...mislim da je ovo greska...nije covjek kriv sto su mu prodali najbolje igrace,a savez navlaci da titulu osvoji Borac....trebalo je pustiti da odradi do kraja sezone pa onda tek razmisljati o otkazu.
vinko dobrodosao si gore
Kakav momenat trenera mijenjat, ovo nigdje na svijetu nema. Par kola prije kraja, dok jos postoji Sansa za titulom oni mijenjaju trenera. Je li to iko ikada igdje vidio osim u nasoj ligi? Pa I da izgubi titulu fer i posteno je ostaviti ga do kraja, zbog njega a i zbog igraca, postupiti Profesionalo, kao da ce drugi trener napraviti ogromnu promjenu u sljedecih nekoliko utakmica
Hvala ti za sve!
SABRINA ODLAZI
I pored svega nije bilo prepoznatljive igre koja krasi Sampiona. Nismo mi bili toliko jaki koliko su drugi bili losi. Prodajom Tatara i Rahmanovica kola krecu niz brdo. Dovedeni su polovnjaci koji nisu bili adekvatna zamjena. Mesanovic koji nije igrao ni u Mariboru doveden je da bude golgeter. Dao jedan gol. Pametnom dosta. Vinko nije kalibar za Sarajevo i sampionske domete.
Našli Hrvata da vodi Sarajevo. Pa nama ne treba neprijatelj. Mi smo sami sebi neprijatelji...
Velika je greska i pitara i zeljovaca što su oblatili i otjerali trenere prije kraja sezone. Moglo se pokazati gram postovanja i zahvalnosti pa makar sacekati zadnje kolo.i kraj sezone. Ovo je dokaz da nase javno mnijenje nije racionalno nego frustrirano i nenormalno
Molim vas klix prozovite Upravu FKS na celu sa Sabrinom Buljubasic. Imate li makar za to m*da kad niste smjeli nista na racun saveza umu sudija.