Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amidža, ne da možemo, mi već jesmo ŠAMPIONI!!!!
adžo hahah
adžo, amidža stric, striko.... kako god.... Jesi vidio berzerče kako stvari dođoše na svoje? :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Eno mali plavi zove vas Gredic da se učlaniti u tu vasu filozofiju životnu da bi mogli na narednim izborima kao članovi učestvovati u demokratskim izborima članova skupštine koji će vam narednih godina prodavati maglu kao i do sada i pokradaju vas na demokratski način. ovaj put morate dostaci gornju granicu od 1500 clanova inače nista od izbora.
Ko još prati Bejha Srpsku i Hrvašku ligu,,samo .>.luđaci,,pa tu nema sve skupa jedan dobar klub da se napravi,,,81 na maksimiru Dinamo-Velež (2:2) Slišković 2 gola prvo poluvrijeme,vodio Velež,,50000 ljudi ,,,kiša padala ,,mokri ko miševi,,,to naša djeca nikada neće doživjeti,,,
ovaj do Tana kao da je dosao sa kakve građevinske skele!
JEDAN JE TAN
AĐO!!!
Ja mislim da je njemu toliko to bitno, k'o i meni da'l ce Gent ili Anderlecht osvojiti ligu..
ja kakav je ccc orah iz ruke da mu ne uzmeš :)))
Volimo te Amidza
Auuuuu...kako odmjeren komentar.Odmah se vidi da se razumije u fudbal!
Hajde amidžaaaaaaaaaaaaaaaa povediiiiiiiiiiiiiiii
Zalasno je kad imas para a nemas stila