Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hhehe tako tako kupačice moja.....igraćeš ti na turniru u gornjem vakufu kako si kreno,kakav ti i real,pa u realu već imaju osobu zaduženu za peglanej dresova
\"ovako ponasanje\" ??? valjda OVAKVO ponasanje .... i jos kad kaze \"jel\" umjesto \"jer\", padne mi mrak na oci :(
Jale, poliži bale
http://www.index.hr/sport/clanak/dosta-mu-placanja-kazni-modric-se-vratio-treninzima/627503.aspx :)
@ivan, kako su dosadni kad vec 2-3 dana ne objavljuju vijesti o njemu, tj. od momenta kad je Levy odlucio da mu yebe mamu bezobraznu. Kad treba objaviti nesto pozitivno o njemu tu su prvi, \"Modric ide u Real\", \"Modric ce biti najskuplji igrac sa ex-yu prostora\", itd., a kad su ga u klubu poderali kaznama i rekli da mu nema maknut, e onda Klixovci sute ko zadnje pichkice.
dosadni ste vise sa modricem (predosadni)
ja bih rekao da je \"usr.ao\" motku....