"Napad na klub i disciplinu"
1

Villas-Boas: Žao mi je, ali Modrić je pogriješio

Totalsport
Luka Modrić (Foto: Arhiv/AFP)
Luka Modrić (Foto: Arhiv/AFP)
Nogometaši i stručno vodstvo Tottenhama se nalaze u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje klub kreće s pripremama za novu sezonu u Premiershipu.

I dalje je glavna klupska tema hrvatski nogometaš Luka Modrić koji je odbio putovanje s klubom insistirajući da ovog ljeta napusti London i krene put Madrida, prema Realu. Novi Tottenhamov trener Andre Villas-Boas je u SAD-a za engleski The Telegraph izjavio:

"Ovako ponašanje nogometaša, koji želi promjenu ili odlazak u drugi klub, nije novost. Mnogi su se tako ponašali. Ali, u ovom slučaju klub prvenstveno mora zaštiti sebe. Zato su uslijedile reakcije po kojima je Modrić kažnjen, jer njegovo je ponašanje napad na klub i disciplinu", rekao je Portugalac i nastavio:

"Jasna mi je njegova želja za odlaskom. I ranije je imao ponude, pa je ostajao. No, Tottenham se ponio sasvim normalno. Klub je želio poslušati sve ponude koje postoje za njega, odvagnuti, poslovati i odlučiti.

Znam da Modrić nije neprofesionalac. I bez da su mi drugi rekli znao bih da mu je ovo prvi put da se ogriješio o disciplinu. On je maksimalni profesionalac. Ali, nažalost, u ovom se slučaju ponio netaktično", zaključio je Villas-Boas.