Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
italijani, portugalci, hrvati, bosanci, srbijanci, crnogorci, albanci, makedonci, grci su najveca pogan i dno evrope
zaboravio sam i rumune
BESPLATNO 22 sistema do kraja tjedna uz glavni sistem. Do sada sam PROFITIRAO 52 000 kn, u prosjeku 7000 kn MJESEČNO svojim sistemom. GARANTIRAM da ćete među gratis sistemima naći barem 1 ili 2 koji vam odgovaraju za vaš tip klađenja i s kojim možete profitirati.Netko je nadaren za veće kvote i iznenađenja, drugi pak za manje kvote i zicere. Svih 22 sam spojio u word koji vam dostavljam putem maila ako uđete u suradnju sa mnom. Nitko vam ne može obećati plus jer uz svaki kvalitetan sistem mora ići i znanje. Nijedan sistem nije 100 posto dobitan ako vi ne pogađate. Zato ne PADAJTE NA TUĐE FORE o sigurnim parovima i sistemima s kojima zarađivate bez truda (NEMA TOGA!) SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. STATISTIKA, PAROVI I DOKAZNI LISTIĆI su vam\' predočeni na blogu i arhivi. Lp! WWW . ORGAN . BLOGER . HR
hajmo demokrate, objasnite nam da li i ovo spada u slobodu govora ?
fura se na murinja pedercina obicna
Gospodin Hitler je rekao da su Talijani pravi ciganski narod. Stvarno ne vidim razliku između tih Cigana (Talijana) i onih kojima su upućene uvrede.
dokaz gore navedenih teza...ti si samo jos jedan uzorak sljama, dna i pogani evrope
oplodim ti sestru, u najgorem slucaju ma.ter, hehehe
Pogledajte kakvu nam demokratiju nude kriminalna sbb i reketaska sdp, vidite kako se prjeti ljudima koji su protiv njih: http://www.24sata.info/vijesti/politika/113538-VIDEO-smiju-glasati-obaranje-vlade-Ozbiljne-prijetnje-zastupnicima-Skupstini.html
nisu, ali dodatno bar nisu cigani ko ovaj donji sljam.... (romi, ovo se ne odnosi na vas; \"cigani\" kao opis stanja a ne pripadnosti)
a rusi, poljaci i ukrajinci su jelde fini, haj mrs odavde
forza lazio
Pa tp je bilo i za ocekivat od smr\'dljivih Musolinijevih zabara