Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a Ronaldo, Messi, Xavi, Iniesta ???...dovedes jos njih 4 i mozda budes 2. na tabeli...koji trener u pm
Boas ce da ga malo blow joba izgleda na kraju! Avramovic nema strpljenja, tepa mu, tepa mu, samo dok ga spuca luda i kaze MRS NAPOLJE!
Hulk je toliko sebican, da ce on prije sutati iz nemoguce situacije, nego sto ce dodati nekome loptu. Jeste jak igrac ima kvaliteta, ali da je medju top 5 je i vise nego smijesno. Pa treba pogledati samo koliko on upropasti lopti dok dadne jedan gol. Od prilike uputi 6-7 suteva za jedan gol. Nece da dodaje i slicno.
el nino...pojma ti nemas ! gledo si ga samo protiv man city-a gdje relativno lose odigro...a ostalo ga nista gledo nisi ! hulk je medju top 5 igracima danasnjice !
realno hulk je takav igrac da bi svakom klubu bio veliko pojacanje
uvjek bi dizali hype oko tog Hulka, al kad sam ga gledao nije ni 1% pokazao od onoga sto su sve govorili o njemu kakav je igrac ako Boas dovede Perreiru i Moutinha iz Porta, otici cu licno u london i yebati mu sve sto mi padne na pamet
pravo pojačanje za čelzi je da Villas-Boas napusti klupu.