Eksplozivan igrač
0

Villas-Boas: Hulk bi bio pravo pojačanje za Chelsea

Totalsport
Andre Villas-Boas (Foto: AFP)
Andre Villas-Boas (Foto: AFP)
Menadžer nogometaša Chelseaja Andre Villas-Boas javno je otkrio da bi želio na Stamford Bridge dovesti igrača kojeg je trenirao u Portu, brazilskog napadača Hulka.

Villas-Boas slaže kockice novog Chelseaja uvjeren u svoj ostanak na kormilu ekipe unatoč rezultatima koji su ispod očekivanja.

"Ugovori Kaloua i Maloude su pri kraju, a naša budućnost su igrači poput Juana Mate i Daniela Sturidgea, a vrlo dobro bi nam došao eksplozivan igrač, jak u situacijama jedan na jedan, a tu prije svega vidim Hulka", rekao je portugalski strateg, kojeg interesiraju još neki igrači koje je trenirao u Portu.

" Alvaro Pereira i Joao Moutinho bi sigurno mogli igrati u Premiershipu i Chelseaju", naglasio je Villas-Boas koji je dvoboj Evropa Lige između svog bivšeg kluba Porta i Manchester Cityja protekle sedmice pratio u društvu predsjednika portugalskog kluba Pinta da Coste

"Bio sam počašćen pozivom da sjedim u društvu predsjednika da Coste. Povratak u Porto u nekom trenutku u budućnosti ispunio bi me ponosom, ali sada sam potpuno usredotočen na rad u Chelseaju", zaključio je Portugalac.