Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
susicu je pametninje da umjesto starca hasagica pozove begovica
Torres vs. Begovic .........Torres neprepoznatljiv nisam mog\'o vjerovat da je onako dobar.... Al Begovic je obranio najmanje 2 cista gola svaka mu cast STEETA STO NE IGRA ZA REPREZENTACIJU...
ja bih begovicu slomio facu i obe noge... tako da ima razlog da se ne odazove pozivima selektora. bljakk...... smece trebinjsko.
a stace nama dobar golman, nama treba odbrana, golmani nisu nikad bili u pitanju
neke se stvari ne mogu kupit i novcem...
Pape jeb.em li ti na.nu slijepu u po piz.de dabogda sa Hasagicem nogu slomio zajedno smetljaru zovni Begovica dok jos nije kasno Lice tuznog konja - to si ti i nista vise :))
To što si ti napisao nema veze s\' vezom.Hasagić je u toj tekmi spasio 2-3 cista gola i jedini je zasluzio pohvale i Sušić je to uočio za razliku od nekih...
Ne smije ga Pape zvati u reprezentaciju, ne smije od Spahe jer mora njegov brat Hasagić braniti.
POZDRAV SVIM MANIJACIMA OD NJIHOVOG P.i.p.a IZ MAKARSKE : http://www.thejokemaster .de/funbilder/esel.jpg
Ko sto onaj komentator kaze , Hart i Begovic najbolji golmani premijer lige... I slazem se u potpunosti !
Kakogod Bosanci su dobro otvorili ovu sezonu: o Salihoviću ne treba mnogo pričati već dva gola i to kakav drugi gol, Džeko isto dao Junajtedu ali i Interu iako je prijateljska, Pjanić u svom stilu upiso asistenciju, Begović izvrstan kao i prošle sezone samo da ih previše ne pohvalimo pa da kiksaju protiv B-rusa.
jeste,, trebo je susic zovnuti begovica. onda kad dodje,, susic ga je trebao nogom u facu izvaliti i hebati mu tromajku u pii.. koja fukara kanadska.. fujjjjj................ stoka igra u stoke(i),, heheh..,., pashe mu.
chelseabalkan.com
Kako Susic provocira poslje one utakmice sa Rumunije. Kaze svi igraci OSIM HASAGICA su ga razocarali. Ono namjerno pomene da ga Hasagic nije razocaro zato sto zna da ga kritikuju sto nije Begovic prvi golman pa se ufuro ko da je neki strucnjak i vidi nesto sto niko drugi ne vidi. A to sto nam je Hasagic 2 boda kostao protiv Albanije sto stoji i bulji u loptu dok ulazi u gol iz slobodnog udarca, nikom nista, jelde Safete?
http://www.youtube.com/watch?v=QCRQul1Nmtc eto ti linkl
ima li neki link sa tim odbranama, za nas koji nismo gledali tekmu?
Svaka cast za Begovica,frajer je branio odlicno....susicu glupson si tezi,najgluplji selektor kojeg imamo...hasagic brani u pecenjak ligi i poredis ga sa Begovicem nije ni B od Begovica....