Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i činjenica je da ovdje stvarno ima glupih kometara,Messi pa deset mjesta niko ispod,pa onda Iniesta, Falcao...da ima i onaj mali u Realu,kako ono Ronaldo ja mislim da se zove!
Cinjenica je druze i to da tada svi igraci nisu bili predatori i masine koje ne znaju za umor . U takvoj plejadi igraca jedan pojedinac bi se lahko mogao isticati , dok danas kada svi igraci igraju na granicama ljudskih mogucnosti jedan pojedinac tesko dolazi do izrazaja i mora biti vanzemaljac da mu to podje za rukom .
Mesi je stvarno super igrac, ali mu je trebalo 6 utakmica vise nego Mileru, da obori rekord. Treba reci da Miler nije imao tako kvalitetne saigrace kao Mesi i da je bio puno snalazljiviji u sesnaestercu. Rekordi se pisu da bi bili oboreni, cinjenica da je trebalo 40 godina da se to desi, govori sve. Cestitke Mesiju, ali Miler ostaje legenda.