Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Tito, samo gospodski :) volim Barcine rezultate i fašističko/primitivne komentare jadnih i nemoćnih navijaca madridske hale
A kakwa je to Real ekipa , wise je mourinho potrosio nego barca za pet godina a nije nista naprawio !!!
e jebi ga,sto toliko blatite guardiolu? covjek je preuzeo barcu u ljeto 2008. nakon sto ju je real ponizio u predhodnoj sezoni,i sa njom osvojio 6 trofeja u svojoj debitantskoj sezoni kao trener,a predhodno je obeco da ce osvojiti ligu prvaka i primeru. mourinho je veliki trener i jos veci papak.
Nikad ti neces biti ono sto je Mourinho...lako je biti trener Barce, haj da te vidimo sa Portom, Interom itog Chelsea-em...Vidjecemo i tog Guardiolu...lafo se odmara...a ne smije da uzme ni jednu ekipu jer nije siguran u sebe, lako je voditi Barcelonu ali hajde da vas vidimo u nekom drugom klubu ?!
a fino sam ti reko da umreš od raka, mrcino
ja stvarno ne razumijem ovakve komentare navijaca Reala. Ja licn, podjednako preferiram i jedan i drugi tim ali mislim da i Mourinho ima tim slicnih ako ne i istih vrijednosti kao sto je imao Gvardioala ili kao sto ima sada Vilanova,ali ponekad treba znati taj tim i ukomponovat a ove sezoneu Realu nesto skripi.Sta je razlog to samo oni znaju ali se nadam da ce a zbog interesantnosti Primere i Real zaigrati onako kako zna i umije.......
Ne znam zašto Guardiolu smatraju super trenerom, a o ovome Tita Vilanovi koji još nema poraza govore tek tako...... Možda je ovaj trener super trener pa igraju još bolje.
pa ja sedam godina nisam osvojio trofej, ovo će biti osma, nadam se... i zaostajem za unitedom puno bodova, ali ja sam arsene wenger napravio sam stadion, i za koju godinu kada se finansije stabilizuju, arsenal će da zadržava svoje igrače, biće to druga prića...
Ispade on neki trener? ni on ni Pep nisu treneri klocevi su obicni kurce se jer imaju jaku ekipu koja sve sama radi... Ako se vec kurci tako i on i njegov jaran pepe nek treniraju mancester gdje jedino runi i rvp valjaju! i opet ljudi deru! nek udari nesto kao sto je mou uradio u portugalu i sa mrtvim anonimusima osvoji LP Nigdje veze realno nigdje veze lako se kurciti sa realom i barsom realno! Ono sto je mou uradio u portugalu i ono sto ferguson radi sa mancesterom e to se zove ZNANJE TRENERA!
E moj Tito uzmi jedan Porto pa osvoji ligu prvaka , uzmi jedan chelsi pa osvoji englesku ligu , uzmi jedan inter pa osvoji ligu prvaka i jos trofeja .. ZELEN SI JOS :)
ovi ti ga pusse TITO murinjho ima pribliznio iste igrace /na nekim pozicijama i jace / pa opet nista
i Mourinho bi davno dobio otkaz,al kao prepreka stoji 20 miliona eura :).. i uzeo Tito nesh pricat,pa i moja nana/baka bi mogla voditi onakvu Barcelonu :)
pasa moj solidni, ti ipak nisi mourinho...
Šta bolan ti pričaš,dobiješ najjaču ekipu svijeta,i evo,počinješ da se uzdižeš ,a u stvari si nikakav trener,k'o i Guardiola -.-