Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidoviću, ako želiš penal, nemoj se bacati simulirajući prije nego se ostvari kontakt kao sinoć. To što svi mrze Željezničar ne mijenja ono što se očigledno vidi na snimku. Isti slučaj kao čist gol Crvene Zvijezde partizanu koji uporno žele predstaviti kao krađu!
Nisu to slucajne greske sudaca Mito i Korupcija i neljudskost
MA KAKO OVI IZ SLOBODE NECE DA KAZU PROTIV CELIKA JE SVIRAN NE POSTOJECI PENAL ZA SLOBODU , PROTIV GOSKa KOD 0-0 NIJE DOSUDJEN 100% PENAL ZA GOSK , NEGO SADA ZNAJU DA KENJ.JU
Nekulturno je pisati velikim slovima i u startu si eliminisan kako papak. Nepostojeći se piše zajedno. Sjedi 1.
seljo i priča oko njega je sve nazor zorova, isto gladan srati 😂😂😂😂
gotovi su, ide propast
Slobodo glavu gore valja igrat protiv 12 igraca a nije ti prvi put
Simpatišem Želju ali bio je penal za Slobodu kako god svi dignute glave..Sretno..
to je stari sistem protiv Slobode, pokradi ih a ako ne onda pokupuj njihove igrače. U svakom slučaju naguze je tako da uspjeh ne može dugo potrajati ali valjda će jednom doći neko ko će reći dosta toj politici i dići Slobodu, rasadnik talenata, na mjesto koje joj i pripada.
Dobar je i bod jer su bili Slobodu otpisali nisu bili ni poceli utakmicu
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
Vidovicu da nisi simulirao citavu utakmicu i trazio bar 10 nepostojecih faulova, sudija bi ti svirao penal koji je bio ocigledan. Sam si kriv za takvu situaciju.
BTW svaka cast slobodi na fer i korektnoj igri. Konacno da docekam od njih da citavo drugo poluvrijeme ne leze na travi. Treneru svaka cast