Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOK ONI NAS POMINJU U CISTO INFORMATIVNOM SMISLU SA KIM SMO IGRALI I KOJI JE REZULTAT BIO, CAK SMO NA FORUMIMA POMINJANIJI U DOBROM SVIEJTLU, ALI CLANCI I TEKSTOVI NA PORTALIMA MALO TOGA GOVORE O NASOJ DRZAVI KAO DA NE POSTOJIMO. MORAMO SEBE VISE CIJENITI, KAO STO TO RADE NASE SUSJEDI PA DA NAS I ONU POCNU CIJENITI.
stoper starog kova, 2,3 sezone je bio svjetska klasa, poslije ga povrede stigle, kasnije prilicno ofalio. igrao pod fergusonom kada je sve manchesteru prolazilo.
I Zvezda u srcu 🥇
Gurao ga je nacionalizam i sama spoznaja da je on član nacije nebeskog naroda tako da je morao da dokaže svima kako su srbi jedan dobar narod ta etnička supremacija ga je gurala sam Alex Ferguson kaže da ga je matić molio da ide na Kosovo da kolje za pravoslavlje i srpstvo nije loše biti supremacist i gledati sebe kao neko uzvišeno tjelo na planeti zemlji
@TheChallenger MJESTO* ekavicu ostavi na kuriru ovdje kad prelaziš pričaj ijekavicu
Ovi srbijanci novije generacije svi se zovu Nemanja a žene Milica.
Vinkec zaboravio si za Milojada
@TheChallenger kad si tako pametan bi mi objasnio kad su Servi postali Serbi
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ponosni Djikanistanac.