Torinski klub odbacuje spekulacije
0
Vidal optužen za namještanje penala, Juventus ga brani
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aha,Vidal se dogovorio sa golmanom da ce dobiti crveni pa se onda dogovorio ko ce ga zamijeniti kad ovaj dobije crveni karton,pa se onda u međuvremenu dogovorio sa igračem gdje ce pucati,ali se nisu stigli fino dogovoriti jer mu je ovaj pokazivao gdje da puca ,a on mu pucao u drugu stranu misleci da mu ovaj pokazuje gdje ce se baciti WTF
Odavno veću glupost nisam pročitao.
chelsealondon pa ti sine nemas 10 godina...gdje su mancesteri trenutno u LP ??? da prosli su jer je napoli toliko jadan da im nista nisu mogli...a ovi drugi jos gori( i ako se utd i city nmg porediti al eto)...KO IMA SVE TROFEJE OSVOJENE ??? pogodi a nije chelsea ili city da ti pomognem ( J U V E )...da da isti JUVE koji je trenutno jedini bez poraza...kad ne gledas talijasnu ligu, sta ce tvoji komentari ovdje ???? kako ces ti pricati o farsopoliju kad si imao 5 godina tada ??? boli te briga navijas za chelsea ;)
Ova je priča bila gotovo 10 godina u izradi i nema veze sa fudbalom. Sve je do novca, vlasti, i politike. Da nije bilo calciopolia shinter bi uvijek ostao tamo gdje mu je mjeseto. Ocigledno je nekom veliki Juve smetao a i danas smeta. Smijesno je poredit taj neki chelsea sa juveom... Mislim ipak juve je velikan, za razliku od nekog smijesnog chelsea... i jedini klub koji ima sva osvojena takmicenja priznata od UEF-e i FIF-e
više vrijedi jedno chelseajevo izgubljeno finale protiv manchestera nego sve vaše kupljene titule zajedno! pa dokazali su vam namještanje utakmica i zbog toga ste izbačeni u drugu ligu - dokazano je da ste lopovski klub i tu se cijela priča završava.
Cuj, Juve namjesto tekme! Pa dajte dokaze ako imate. Dajte jednu utakmicu kou je Juve namjestio. Nema je smecljari nema. A vidimo ko je ispo u osmini finala, smecljari englezi i spanci. Cini mi se da da talijani imaju najvise predstavnika. I malo provjeri osvojene titule i finala talijanskih i ostalih smecljarskih klubova..
we are chelsea, oh we are chelsea! come on bluesssss
vidim da mi se obraća navijač kluba koji je zbog namještanja igrao u seriji b, bolje biti navijač chelseaja i citya nego kluba koji kupuje bodove i titule, juve je klub bez časti i obraza, o kakvoj igri pričaš? gledam seriju a i to je jedna velika bruka, pa taj juventus nije ni u rangu west bromwicha po igri, u svakoj ozbiljnijoj ligi ne bi bili na prvom mjestu, svi talijanski klubovi ispadaju u osmini finala, na trofej lige prvaka ćete čekati dugo jer u engleskoj, španiji i njemačkoj ima boljih klubova.
a zasto nema nijednog clanka da pise da balkanski gigant dinamo zagreb trenutno boravi u hercegovini (medjugorju)
alo ba jel to chelsealondon pise hahaa....dovoljno je nick procitati, pa pogledaj sine igru JUVENTUSA, milana, napolia pa sad i intera pa onda pricaj nesto...bolje talijanska na 4. mjestu nego ta vjestacka liga na prvom...ovdje su klubovi sa rejtingom prvaci a ne neki 5-minutni klubovi, je.ali vam seici i rusi ma(t)er cig(an)sku...kupi lik sve najbolje sto je na trzistu i ispadne iz LP hahahahahah
Juve je sa svoje prljave rabote odgovarao,a ne kao Inter koji je kupovao utakmice,a ni za što nije odgovarao.
serija a je četvrta liga evrope sa konstantnim padom, za par godina će biti na petom ili šestom mjestu, kvalitet fudbala koji se tamo igra je užasan, mladih talentovanih fudbalera nema na mapi, prije svega tu mislim na talijane, stadioni su prazni, svako kolo se namještaju utakmice, a juventus u tome vodi glavnu riječ, utakmice su dosadne - jednom riječju ova liga je FUJ!
pa imaju oni obicaj da namjestaju nije ovo nista cudno
Nije dugo trebalo smetljarima iz gazzette da ponovo kreiraju skandale, jer cim ne mogu na terenu slijedi prljava igra i to je tako vec godinama. Al, farsopoli je zavrsen, slijede opet mucne godine, jer jednostavno juve ima ono sto ovi milanski smetljari nikada nece imati...cuj Vidal namjestio penal za 10 sec usljed utakmice...uostalom neko je vec objasnio kakva je ovo nebuloza. Grohotom se smijem! Forza Juve!
Ovi nisu normalni, postali su toliko paranoicni da u svemu vide namjestaljke, ovo ne da nije namjestaljka nego je smijesno kako je neko uopste pomislio na to. Uostalom, Juventus je vec vodio 1:0 i imao je igraca vise. Ovo mora da je neki iskompleksirani interista \"procitao\" pa postavio na youtube, ovakvih tikova glavom ima na desetine na svakoj utakmici.
nidje veze.. juventus vec vodio.. bilo jos 7-8min do kraja.. ubili ih taj mec, jos golman dobio crveni.. bas ce namjestiti penal.. odavno vecu glupost nisam procitao.