Torinski klub odbacuje spekulacije
0

VIDEO / Vidal optužen za namještanje penala, Juventus ga brani

Totalsport
Talijanski nogometni div Juventus stao je u odbranu svoga veznjaka Artura Vidala nakon što je dio medija pokrenuo spekulacije kako je Čileanac sudjelovao u namještaljki tokom dvoboja protiv Cesene prošli mjesec.

Nagađanja su se pojavila nakon što je na YouTubeu osvanula amaterska snimka prema kojoj se čini da je stoper Cesene Guillermo Rodriguez i glavom i prstom desne ruke pokazao Vidalu na koju će se stranu baciti prilikom jedanaesterca. Vidal je potom pucao na drugu stranu i postigao pogodak za konačnih 2-0 Juventusa u dvoboju 14. kola talijanskog prvenstva.

Rodriguez je morao stati na gol budući da je netom prije toga isključen golman Cesene Francesco Antonioli, a gosti više nisu imali pravo na izmjene. Juventus je, dakako, odbacio spekulacije i čvrsto stao uz svoga igrača.

"Cirkulacija snimke kaznenog udarca koja prema nekima otkriva gestu koja bi trebala predstavljati dogovor između igrača Cesene i Vidala, nespretan je i nepošten pokušaj klevete. Juventus će zbog toga poduzeti mjere kako bi zaštitio ugled kluba i samog igrača", stoji u saopćenju torinskog kluba.