Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fuj
Kad je nama pokojni Ciro govorio Misimovic je Dodikov covjek. Evo sad je doslo na vidjelo.
Hebo li te presidente nek ti njegov dajdža metne
Et sad imaš šta hebavat pusti nas da živimo.
Kad je "rafalao" po Papetu nakon gola lizali ste mu pakas i pljuvali nasu legendu, sad vidite kakav je to covjek. I ne zasluzujete bolje, uvlacenje u pakas svima koji nisu Bosnjaci i pljuvanje po svom je ovdje nacionalni sport. Sami sebi najveci dusmani.
najgori su domaći izdajnici
Miske = Nele
Misimovic pravi jado i uvlaka.Teska bijeda u dusi i 0 od covjeka
Jedan udarac a dvije muhe
Jadna naša repka.Treba to sve mjenjat iz korjena.
misimovic moze ostat,ostalo noga
Kome je pozelio srecu, Dodiku ili Vici?
Miske prekuco fikreta abdića
Sa srecom....
Misimović - ovo onaj što štima kuglice u kupu za Borac?
I ovaj miske da nije sa dzekom igrao ne bi nikad repke vidio realno
Miske je bio broj jedan .ali kakp se uvuce u fudbalski savez..pokazao je pravo lice..Izvini sto sam vjerovao da si iskreni Bosanac..sad vidim da si samo jedna us od covjeka gnjida..pu pu naserwm ti se zeni u usta