Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebe m ti Isusa
Izgubili ste i zacepi!
Sto se tice sudije imam utisak da ga namjerno stavljaju za utakmice baraza sa instrukcijama da dosta toga progleda kroz prste. Mislim da nema inace takav kriterijum sudjenja. Sudio je prosli baraz utakmicu Slovenija - Ukrajina, gdje su Slovenci bukvalno pretukli Ukrajince, a on je sve dopustao. Par minuta pred kraj je ipak dao jednom Slovencu crveni karton, ali tad je utakmica vec bila odlucena.
Ko gubi ima pravo da se ljuti. Sve u svemu Svedska nije nezasluzeno pobjedila. Moglo je biti eventualno nerjeseno. Italija igra, od 1970, svakih 12 godina u finalu svjetskih prvenstava. Sad su na redu da budu u finalu u Rusiji, tako da mislim da ce se ipak kvalifikovati.
Švedska prolazi....
nikad u zivotu!! ti fakat ne znas ko su žabari??
Italijanska repka.... skorom svi preko 30 ljeta. Umorit cete se..
Švedska ide dalje.