Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze izbjegli Italiju, Holandiju itd i dobili dobru staru Bosnu.. Sta je ovo djeca nam se smiju reprezentacijo..
...ma igrači su kar.ina više, ništa oni nisu bojkotovali, evo pokazali su protiv andore! večina njih i ne igra nigdje više!
O cemu mi pricamo ovdje? Hajmo biti realni. Mi nikad nismo ni bili vele sila u fudbalu. Hajmo biti realni pa reci da je prava snaga repke ovo sto danas vidimo. Ljudi, to da smo toliko dobri, to smo mi umislili i mi smo krivi. Zato sto kad pobijedimo slabije dignemo se, ufuramo se(mi ovo, mi ono). Ende!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi smo najopasniji kad nam je tesko
Ova doskorašnja kanta za nabijanje nam se smije a Safet se ii dalje ne smatra odgovonim. Ostaje nam da se nadamo baražu gdje će biti 3 puta jačih ekipa od Velsa i 10 puta jačih od Kipra.
Nebrinite Velšani-prolazite garant. Mi možemo do baraža maksimalno... Nije ovo ni sjena od one Repke koja je polovini ekipa iz bivšeg SSSR-a trapala po 4,5,7 komada.
Mi smo nosioci ove grupe.....nikad nam lakse nije bilo......rekli smo da cemo se prosetat ovim kvalifikacijama
neka se velsani ne brinu..mi smo svoju snagu vec pokazali u ovoj grupi
kakvu pravu snagu, ljudi su bez snage, niko u formi nije, vuku se po terenu. Pusti prazne priče!!!
Otici cemo u baraz, tamo ce nas cekati Holandija lol xD
ili Turska :)
Da Bogo hoce Turska, allll..... tesko
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
na kraju se mrtvi broje
Dobra stara Bosna... Ko koga zeza ovdije... Kao da smo mi bili na zadnjih 12 turnira.... A ne na srecu prosli na svijetsko zbog lose grupe... Koja smo mi nacija...