Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al se nadaju fekalistanski bibci 😂😂
@CrusaderCrew Ja se nadam da će se ortodoksi dogovorit da podijele pare od baraža, namjestiti meč da prođe Grčka, Uefa to providjeti i diskvalifikovat gowna.
@Delfino Nije brate ja volim što će se Srbija kvalifikovati. Samo kažem, navijam da Kipar pusti Grčku pa da popuše diskvalifikaciju jer BiH ima šansu i sa neriješeno ako Grčka gowna ne kupe utakmicu protiv Kipra.
vels u zadnjoj utakmici igra protiv irske i sumnjam da je mogu dobit,tako da bi nam mozda godio i x protiv belgije,naravno u slucaju da i grci kiksaju..
na čemu si ti moj Edine... Kakve veze ima BH i Vels
@viljamovkax2 sto volim kad se pravis pametan pa ispadnes glup..vels i mi smo druga najgore plasirana ekipa a od sinoc i skoti,tako da se za baraz boris i sa njima kao i sa grcima..procitaj nekad nesto prije nego pocnes pametovat.
Ako grcka ne dobije kipar, wels i irska remiziraju u zadnjem kolu sto je realno, dovoljan je bod protiv belgije uz pobjedu u zadnjem kolu.
@rolenc Može i ako Kipar pusti Grčku a Fifa to skonta i diskvalifikuje gowna.
@BokirSDA Grcka moze sve uzet, ali prolazi samo ako u zadnjoj wels i irska remiziraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
1 B Portugal (X) 6 5 0 1 21 3 +18 15 2 E Denmark 7 4 1 2 12 5 +7 13 3 C Northern Ireland (Y, Z) 7 4 1 2 10 5 +5 13 4 G Italy 6 4 1 1 10 7 +3 13 5 I Iceland 7 4 1 2 9 6 +3 13 6 D Wales 7 2 5 0 7 5 +2 11 7 F Scotland (Z) 7 3 2 2 8 9 −1 11 8 A Sweden 6 3 1 2 10 7 +3 10 ______________________________________________________________________________ 9 H Bosnia and Herzegovina (Z) 6 2 2 2 10 8 +2 8
Svim srcem uz Finsku !
Mi (ako) dobijemo zadnje dvije utakmice sigurno necemo biti najgora 2 reprezentacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesmo li se ovo mi podsmijavali Srbiji prosle i predprosle kvalifikacije mi kao bolji od njih hahahahaha ?! Ljudi uradise smjenu generacije i evo stize plasman na SP u nimalo laganoj grupi . A mi svoje manekene ne mijenjamo nikad , zapravo i nemamo sa kim zamijeniti .
sve pohvale srbiji i bas mi je drago da su konacno poceli igrati kako mogu,ali su imali mozda i najslabiju grupu,najveci konkurent irci..
Nije samo do smjene generacije nego do saveza,,Srbija je imala i bolji tim ali unutrasnja previranja i menadzerska lopovijanja su unistili sve prethodnih godina..
wels dobio to nije dobro za bih. sad smo najlosija drugoplasirana reprezentacija
@Balkab1996 Slabo pratiš to ne može bit bolje za BiH