Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sljedecu tekmu pitari uzimaju minimalno bod u Mostaru i velikog Želju dovode na korak do titule!!!
Odlično. Uključili se na vrijeme u borbu za vrh...moje qarine hahaha
Svakakve se price pricaju i obecavaju rezultati i pobjede... Kaobsto je Krupa zilava, plasim se da ce i Zeljo cucnuti OPET na Kosevu
Neugodna Krupa. Čestitam komšije.
Kakvi su ovo hejtovi raja? Cemu mrznja nakon 3 zasluzena boda? Ubice vas mrznja ne treba vam to. Naprijed Bordo momci :)
Zašto su se tukli u tunelu?
Najbitnije je da su došli do tri boda, jer je najbitnije da se pobjedama vrati samopouzdanje. Niko se niko nikad iz krize nije vratio lijepom igrom i golijadom, nego borbom i željom. Velika tri voda po pitanju psihe.
Volim te Sarajvo!!! Tan out!!! Vratite nam klub!!!
Bravo momci, idemo dalje.Svaka cast svima nama koji smo danas na Kosevu bodrili svoj klub!
Nek mi neko objasni kakav je problem sa obim komentarima pa pucate minuse
Krupa selo sa 1300 stanovnika
vrijeme i teren idealni za igru,gledalaca 365 hahahhahahaha
Ovaj debil se provaljuje kao i onaj mrtvi Spaho. Lik je pet puta u prvom dijelu spomenuo kako je FKS loše, kako je dalo samo jedan gol, kako je Sarić loš, kako ovo, kako ono, pa uzme hvaliti svoju ekipu kamermana i voditeljicu itd. Ali, najjače mi je bilo kad reče, u tom smislu, kako je posjeta loša zbog loših igara, pa onda i zbog kiše. Pa međede, valjda je kiša glavni faktor i uzrok. Ne znam kako će biti više po ovakvom nevremenu?
Bravo bordo bijeli, idemo dalje! 🔥
🤣🤣🤣🤣
Moje Sarajevo....
eto ti ga ko neki klub
Volim te Sarajevo.
Patnja brate, VELIKA PATNJA!