Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT FAŠIZMU, SLOBODA- SARAJEVO 1:3 ! Volim te SARAJ'VO !
Kao covjeka i Bosanca me boli sto se Ovako gadno prepucavate i vrijedjate....i Sarajevo i Tuzla su dva lijepa fina grada sa svojim fudbalskim klubovima pa kakvi god bili(i prije i sada). Budimo ljudi i gradimo lijepe odnose a neka pobijedi onaj ko je bolji i ko ima vise srece datog trenutka...Pazite i cuvajte jedni druge! i uzivajmo u fudbalu jer je to jedina muska ljubav
jbm vam mater pokvarenu krivite svoju odbranu za poraz, velkoski se namjesta 10 sekundi pita golmana gdje ce pucati a vas igrac stoji i gleda. kriv vam sudija sto je dao crveni onom kick-boxeru
@GmazzZ pa da okupimo mahalske timove to bi opet bila jaca liga od ove s vama u njoj
@GmazzZ ej de ne pricaj tuzla usancena bila cijeli rat metar linije nije maknula, vi ste proslavljali dan mladosti na ulici(puno postovanje prema zrtvama) a ja sam u tom trenutku bio u podrumu, sa plafona padao krec od bombardovanja. jel vas stid sto niste htjeli metar liniju pomaci da pomognete koloni smrti
stoka seljacka tuzlanska, kako bolan nije crveni razvalio covjeka nogom. vazda ste bili neobjektivni, izađite iz lige koji cete nam qrc, kad god izgubite kazete namjesteno. sta ima barselona. mrš govna iz lige idite u ragbi ligu balvani.
Mene bi stid bilo navijati za klub koji u 100 godina nijedne titule ne osvoji. Hahahahahahhahaah buhahahahahhahaha kakvi luzeri, debili, idioti
Stvarno sam se pojeo što smo izgubili danas. Ali kad sam došao kući, lijepo odvrnem tuš i istuširam se k'o čojk - a ti ne znam kako ćeš, osim ako hanuma nije nasula lavor na vrijeme dok nije udarila redukcija - inače valja truljav pod jorgan... 😂😂😂
@Okrutni Hamo Ja imam vode, a uzivao sam u tome sto ste izugbili. Ja sam se okupao. Nisu uvijek nestasice vode. Osim toga, moj grad je veci od tvog grada, stariji je, poznatiji je u svijetu, olimpijski je grad, sto tvoj nece nikada biti, glavni grad je BiH, sto tvoj nikada nece biti, herojski grad koji je izdrzao velikosrpsku agresiju i okupaciju i herojski se odbranio, prijestolnica kulture, nauke, umjetnosti, sporta itd. Dakle, komentiras na sarajevskom portalu, imas svoj Front Slobode.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
posto ova govna iz Tuzle mrze Sarajevo onda nam nista drugo ne preostaje da i mi mrzimo tuzlake zelim vam sve naj gore u zivota.
Vas Tuzlaci ne mrze, nego žale.
@Okrutni Hamo Zalite tako sto pusjete Markale ili mrtvo sarajevsko dijete ubijeno od snajpera. Sto ste pjevali da su cetnici pogrijesili sto nisu do temelja sravnili Sarajevo. To pjeva drogirana masa na Tusnju, a drogu vam je dao nacelnik koji je u ratu sa Sarajevom. Dotle tuzlanski gladni radnici dolaze u Sarajevo posla traziti, jer je Sarajevo ekonomski jace nego citava Federacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Sarajevo, trijumf od 1:3 nad luzerima. Takozvana Sloboda ima 100 godina tradicije a nijedne titule prvaka lige ili osvajaca kupa. Prije par sezona trebali u drugu ligu Federacije da ispadnu. Kada ih je Azer Husic vratio, kada im je doveo Ciru Blazevica i onog portugalskog trenera, kada ih je doveo do drugog mjesta i do finala Kupa BiH, nije im bio dobar. Tjerali su ga, zvali ga kamiondzija iz Amerike, Vugdalica zvali seljakom iz Srebrenice, eto vam sad. Mars u drugu ligu fasisti.
@klixUredjujeSebija Je.em ti sve mrtvo u grobu za to psovanje i prvi red na dzenazi takodjer. Nebitni ste uopste, kao luzerski tim sa iskompleksiranim zavicajnim fasistima. Svoje u Tuzlanskom kantonu iz Srebrenika, Banovica, Kalesije, Lukavca napadate da su seljaci, papcine itd. Neka, je.em li vam majku tuzlansku, neka vam je Gutic iz Banovica premijer, i nema vam. Sarajevo je dalo vise velikih imena nego Rijeka, Vojvodina i Sloboda zajedno. Jedan je Hase, jedan je Pape, jedan je Musemic.
@klixUredjujeSebija Je.em ti mrtvo sve, majku kurvu Tuzlansku ti nabijem na obrezan od 20 cm, kao i tvoju sestru, cerku, babu i sav zenski rod u tvojoj idiotsko-retardiranoj blizoj i daljoj familiji. Sve su legende Sarajeva vece su od tvog iskompleksiranog govnarskog kluba koji u 100 godina postojanja nije osvojio titule. Prvi si poceo vrijedjati, i boli te istina da ste najneuspjesniji klub u historiji BiH. Ubij se fukaro, jer fukara i jesi, duhovna i materijalna.
Na 8. slici Bjelica isti Milenko Lakić
Oni će našu Željanu dirati, ne može to tako
kad protivnički tim dobije crveni šta očekuješ od tekme?
Dođoše trojica navijača sarajva sa kanisterima da naspu vode i ponesu kući...Sevapa sam zaradio
Jucer su vam Ahmetovic i Musemic odali pocast na Kapiji i osudili vandalizam i vama to nije dovoljno nego da danas psujete sa tribina. Vidi se kakva ste govna, da Bog da ispali u dugu ligu i to Federacije BiH. Zelim vam sve ono sto i vi Sarajevu., na kvadrat.
Bilo je ovakvih poraza i prije, nista novo kad su sudije u pitanju. I onda se cudimo sto nam klubovi ispadaju iz Evrope u prvom pretkolu od Moldavaca, Albanaca, Uzbekistanaca.....Volim te Slobodo 💕
@ahmo42 u 100 godina nemate titule, prazne vitrine. Kakvu tradiciju imate, ha luzeri? Iskompleksirana govna, veci klub od vas je Buducnost iz Banovica, Mi smo igrali sa DInamo Kievom, izbacili Genk, igrali sa Bazelom, sa Clujom iz Rumunije, s kim vi igrate papci. Mrs u drugu ligu papcine.
eba slobodu crveni...al zasluzena pobjeda Sarajlija.
Tako je, ucinili ste nas ponosnim! Hvala svima a hocemo istu igru i na Kosevu. Znamo da ima pritisaka s tribine al niste svjesni koliko navijaci disu za klub. Idemo jako!
Tako je, ucinili ste nas ponosnim! Hvala svima a hocemo istu igru i na Kosevu. Znamo da ima pritisaka s tribine al niste svjesni koliko navijaci disu za klub. Idemo jako!