Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno, ispali od širokog u kupu bez ikakve igre, gledao utakmicu, izgubili glatko od zvijezde, a ovdje dali 150% svojih mogućnosti, nisu mi jasni nikako.
zohari prodali se ustasama
Samo da pozdravim @https://www.klix.ba/profil/123a456s789 uz pjesmu od Petra Mahune Hej Zrinjski ko vam brani da bude sve ko lani!
Kako ove cigane sa Šugavice nije stid ovdje komentarisati kad ovoj Slobodi čist penal nije sviran na Šugavici prije par kola. Fuj gamadi strumfovska
Sarajevo 6 utakmica zaredom pobjedilo, 1. su na tabeli a na kosevu 3.500 ?
ko kod vas vise ? takvo je stanje na svim stadionima i sta se onda ibretis ko mara krivom qrcu
Samo lagano 1946 ❤️
Cist gol Slobode.
@albert ajnštajn Gdje je cist gol, lik se u petercu odrazio sa ledja odbrambenog igraca... malo realnosti nije na odmet, koliko god bolno bilo.
100 % hahahaha
znaci sudija dao gol
Hahahah sta kaze faul kod gola Slobode hahahahahah ... Ne sjekiram se sad ce jos malo i kraj kola krecu nizbrdo tamo oko februara kao i prethodnih godina....
Popij apaurin strumfe!
Pobjedi se ne gleda u zube ! FKS ❤
Ova liga nasa je gadjenje cisto. Sarajevskim klubovima uvjek sudije pomazu..
crkni bijedo
Ti jedino mozes sebi mamu da ebes.. Nisi ni proso pored Hordi sigurno..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sloboda protiv Sarajeva ili skida gaće ili ih sudije pokradu, ne umiju drukčije LOL
Smijesno kako se stima pitarima
KME!
Sad se štima a kad drugi osvajaju onda je sve regularno. Lezi keru i psst !!
Bravo bordo momci, idemo dalje 💪👍
HUSREFE ❤️
Gazi sve do titule!