Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj 'šveski arbitar'? Pa zat vi ne provjeravate vaśe članke prije no što ih objavite? Stalno te greške gotov u svakom članku. Nepismeni, debeli vam prsti izgleda.
Ma nemo biti cjepidlaka, svakom se desi da mu slovo "ispadne"
poserem mu se usta
"Šveski arbitar" xD Na putovanju iz ŠveCke sretne me Sony Eriksson, ljubi on mene, ka'e: "ĐESI ZMAJE!"
Znaci tuce se penali. Nerijeseno, nemoze ni Atletico ni Real izgubiti kad ovaj sudi.
dobar je sudac Sony Erikksson. Sjecam se kad sam bio mali kad je sudio utakmice
ha ha ha da nije i novinar iz ŠVESKE pa piše šveski arbitar
Sudija iz hobija...
Nevjerovatno koliko čovjek može biti ograničen i vidjeti samo ono što želi vidjeti. Sudio je prije nego što je postao milijarder, i nastavio raditi ono što voli. To što ima para ne znači da mora samo da se drogira, konzumira alkohol i troši ih na ku_ve. Ovo može biti i prednost jer ga ne zanima mito i korupcija, svakako ima para na bacanje.
A zaradio je te milione namjestanjem ovo da je prodao neki magazin pa dobio zauzvrat milionce ili par milioncica je prica za djecu i takve poput tebe.
"Sveski arbitar"??? O majku vam hebem nepismenu!!:(
Šveski xD