Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jebiga sad. Ovo je kao kad pitaju milijardera kako je dosao do uspjeha a oni svi kazu da su poceli pranjem tanjira.... malo ali znatno mu se razlikuje prica od realnog. Ti da bi dosao do probe u pvim klubovima moras vec imati menadzera ili vezu da bi uopste prisao klubu...
Nije istina, uvijek se daju trials za ove nepoznate igrace, i igrace koji su bez kluba ostali, bas zbog toga sto je moguce da je neki tamo trener nije lijepo vidio da je malac talenat. Isto tako vrijedi za ovog malog koji zna igrati fudbal, samo nije imao mogucnosti.
I bit ce dobar nogometas 100% samo da ga zaobidju povrede...
svaka cast brate moj svemirski ;-)
ahahahhaha pa ne znam ni ja letjeti da se desi neka nesreca u avionu umro bi hahahahahahahah kako "napusete" naslov pa to nije humano
Relevant username.
Aferim! Ko hoće bađe način, ko neće nađe izgovor!
Samo da se ne oturi seksu, drogi i alkoholu, kao većina mladih crnih igrača koji uspiju (primjer: Balotelli) i sve će biti u redu. Mada vjerujem da neće, jer trnovit je put prošao da bi ga sad bacio u vodu.