Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@rio vidi se da si virslica sa sjevera ;) budi pozdravljen.
ako sudije pripremite mentalno onda pijedite :D
MANCHESTER CE POTOPITI barcu 3:0 rooney cicarito gigs
Već su đavolčići počeli da pijuču,neka polako sad ste vi na redu. A ovaj mi je najdraži čuj engleski kvalitet hahha, pa da nije stranaca i dalje bi bili obični goniči lopte uostalom vidjeli ste engleski kvalitet na svjetskom prvenstvu. A da umalo ovog ria da zaboravim, stvarno smo licemjerni kupi smo Messija,Xavija, Puyola, Iniestu, Valdesa, Pedru itd
ABD, sve lafine, sve vaše padavičarske laži, prolazi na .uzove (Arsenal,Čelzi, RMD) vaše licemjerje (kao pravimo igraće, pa kupite- Henrya, Ibrahimovića, Ronaldinha, Alvesa, kada ostanete bez para stavite Unicef iznad dupeta...) sve će se to naplatiti u subotu na Wembiju, sa nama nema šale, što kaže Benja Isović: MI SMO DIVOVI!!!! WE want our trophy back!!
nece ferguson dva puta od njega izgubit
Manchester osvaja..Engleski kvalitet ce se pokazati ;) GLORY GLORY MANCHESTER UNITED