Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Jedinstvo u zivotu mom ale ale ale
Jedinstvo i Velež MORAJU igrati u prvoj ligi. Te vam kao istinski željovac želim mnogo sreće da se u što skorije vrijeme vratite gdje pripadate.
Šuplja i bacanje prašine u oči navijačima
Na tekme im migranti dolaze
@SuljagineFateMujoI ni Njemacka migrante ne prima u Berlin vec ih salje u male sredine u centre itd sto bi Bosna radila drukcije ?
Imaju džamiju na stadionu,Allah će im pomoć da se vrate na staze stare slave
@2+3 U čemu je problem,neznam da sam nekog uvrijedio a ti odmah pokažeš sav raskoš svoje kulture
Jedina slava koju su oni imali je Đurđevdan.
Sretno Vam bilo ali taj sto vam je trener kreten je najveci za sve svoje neuspjehe u premijer ligi krivio je Zelju i Sarajevo licemjer pravi, kockar cuvajte se njega
Gledaj 3bine kao kod imenjaka u Brckom im. Kako god, doveli ste Jadu Vlagodica, to je greska pod 1, a pod 2, kakvu vi to slavu imate???
biscanima daj samo pive i vutre nisu oni za sporta... jedino da malo razgledaju okolne gradove da nema kakvih talenata koji nisu ovisnici
Bar imaju tribinu nekakvu...