Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotze se u Bayernu nazalost nije dokazao. Nije tacno da je to zbog Guardiole, itekako je dobio sansu ali nije mu islo. Kad se pogleda statistika nije bio losiji nego u Borusiji osim sto je imao manje asistencija, ali to je sve napravljeno protiv slabijih protivnika, kad je islo za ozbiljno bio je los. Sjecam se prve tekme polufinala protiv Reala, pred kraj tekme je imao sansu za gol koji bi promjenio dosta toga. Kako god, hvala i sretno.
drago mi je da je jedan njemacki full navijacki klub uspio da se etablira kao rival bajernu - istini za volju - ova dva kluba nemaju dostojnu konkurenciju u bundes ligi vec citavo desetljece.....
juda iz back
Bas me iznenadilo. Nije se bas pokazao kao pouzdan, dapace, izdajnicki se ponio. Potpisao je za Bajern prije finala lige prvaka.
Zato nije ni igrao to finale :D
puno ti pametuješ za bošnju koji je turabiju platio litar vode 6 KM
eto dokle je fudbal dosao da dva trenutno najveca rivala u njemackoj ovako razmjenjuju igrace.
A levati se po klixu svadjaju , da moze krvi bi bilo, oko toga ko je bolji.
@ferhat_80 pa bayern je bolji kupili su boga oca.i vratnik bi bio dobar da ima 200 miliona na kupovinu.
......a sad poliži sve što si iz.rao..........
Jos Dzeko u spicu i bili bi vrh.
Volio bih nakon Barbareza vidjet ponovo jednog Bosanca u Borussiji, ali ne bi se taj naigrao..pogotovo ne sa svojom nevoljom i hodanjem po terenu
da im vodu nosa?
uzeli bolje igrace i zaradili. bvb09 echte liebe
a još kad pridodaš da u dortmundu vole bošnje turkofile, kud će vam kraj
@@mko esi dobar ti??
Veliko pojacanje bolji je od onog armenca