Nogomet
124

Velike mjere osiguranja pred dolazak reprezentativaca u Zmajevo gnijezdo

Piše: J. H.
Foto: E. M./Klix.ba
(Foto: Elmedin Mehić/Klix.ba)
Nogometni reprezentativci BiH okupit će se danas u Zenici uoči početka priprema za kvalifikacije za Euro 2016. godine u Francuskoj.

Svi reprezentativci trebaju se okupiti u modernom trening centru u Zenici gdje će se pripremati za predstojeću prijateljsku utakmicu protiv Lihtenštajna i kvalifikacioni susret protiv Kipra.

Pred ovaj susret, kako javlja reporter portala Klix.ba, u Zenici vladaju velike sigurnosti tako da navijači neće imati priliku susresti se sa svojim idolima.

Također, kamp će tokom boravka reprezentativaca biti zatvoren za navijače, a novinari će imati samo 15 minuta za izjave i fotografiranje u zadatom terminu.

Reprezentativci i selektor Safet Sušić će na raspolaganju imati sportski poligon s dva nogometna terena, jedan s prirodnom i jedan s vještačkom travom, wellnessom, saunom i malom teretanom.

Centar svojim korisnicima nudi i dosta pratećih sadržaja, usluge kablovske televizije i wi-fi interneta, društvene igre poput bilijara, stoni nogomet i pikado, te wellnes i saunu, a uz to Zmajeve očekuju vrhunska usluga, kvalitetna ishrana u restoranu i osvježenje u dva caffe-bara.

O ishrani Zmajeva će brinuti kuhari hotela "Dubrovnik" čije su usluge ranije koristili tokom boravka u Zenici.