Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako teska utakmica ali zasluzena pobjeda Zeljeznicara.
realnoo ja saam navijac Sarajeva al Zeljo najbolje igra lopte u nasoj ligi
@shahzudin Tornjaci
Odavno nisam gledao bolju utakmicu u BHT. Svaka čast
BHTPL*
Mnogo smo jaki. 1921.
Fenomenalna tekma ova dva Hrvatska kluba. Pobijedio je željo,a moglo je biti i drugačije... Čestitam!
Kad igrate sa Slobodom da gledamo duel dva komunisticka kluba.
Sad će HDZ tražiti izmjene zakona o sportu. Prijedlog je da Hrvati pobjeđuju, inače će blokirati rad parlamenta i onemogućiti održavanje izbora.
Šalu na stranu, čestitke Željezničaru!
Ugroženi su, što jest jest, još ako komšinice izbace njihove pulene iz kupa onda ima sud za ljudska prava da radi.
Ma gazi
A MNOGO JE KONA HTJELA TITULA JE PLAVO BIJELA.....DA SE NE LJUBIMO PA SE VIDIMO
Ne znam šta očekuju ovi mali klubovi u borbi za titulu? Tri godine kupuju titule a ne mogu da sakupe 5-6 hiljada gledalaca!? U Mostaru se skupi 10.000 kad Thompson ima koncert, a na Koševu zadnji put bilo preko 10.000 kad je gostovala Borrusia :)
Kada takvi žive u ovoj državi, sa takvim razmišljanjem ja sam zadovoljan da pored mene bude još jedan na stadionu. Vjerujem da takvi bacaju drkicu na Barcelonu i kupuju dresove Arsenala dok njihovi lokalni klubovi propadaju zbog toga što njihovi lokalni navijači troše pare kupujući dresove i finansirajući druge govoreći propada nam fudbal.
@Komentar iz mase Bravo majstore za komentar,nama je nase najbolje najgore a najgore tudje najbolje.Sta ces
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobra i napeta utakmica i svaka čast!!
..Kućo da se ne pozdravljamo...pa se vidimo na jesen
Jesu nas i ovu tekmu pogurale sudije :'D kmeee kmeee
Protiv Želje se nikome penal ne sudi, nema šanse, al zato sa druge strane sve može po cijenu suspenzije, 3 suca poslije Željinih utakmica se suspendiraju i nista cudno idemo dalje do titule! Smješno
Očito si ti priželjkivao jedan pod cijenu da Željo bude oštećen ... Za tvoju informaciju protiv Želje je sviran penal u utakmici protiv istog ovog Zrinjskog u Mostaru, i to NEREGULARAN. Provjeri! Ne znam koji k... serete ako ne znate o čemu pričate?
To je taj Zeljo !!!
Zeljo prvak a Široki uzima kup. Stvar vec dogovorena.
Iskrena čestitka
ŠAMPION STANUJE NA GRBAVICI !
Ova liga kaf se se smanji na 10 klubova bice plaho interesantna.