Komentari (407)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitar sam i nisam na apartima nego mi je srce puno zbog pobjede komsija. Svaka vam cast ovako se bori za svoj klub.
Cestitke od navijaca Sarajeva. Dokaz da para nisu presudne za uspjeh.
E sad, proslaviti i spustiti loptu na zemlju, smanjiti euforiju da nam se obije od glavu, i laganini. Znaće Oda najbolje, da naše momke pripremi za revanš, da ne bi slučajno došlo do opuštanja, što je nama u Bosni svojstveno. Momci, ako ponove ovakvo zalaganje i borbenost kao sinoć, biće dobro. FORZA ŽELJO !
Zeljo i Chelsea dobili Madjare na njihovom terenu, treci nema haha
Dobri ovi dresovi Zelje. Gdje kupiti?
Pitar sam, al bome kone aferim za tekmu. Dobro ste odradili posao
Psshh,nije te niko nista pitao! Idem uvijek na utakmicu kad ima prilike. Balkon mi gleda u stadion zato nijedne!
Ipak će ove jeseni bit nogometa na Koševu ... ŽELJO, HVALA TI ...! ! !
Jok, igrati ce se bocanje.
Pajdo, mislim na Europski nogomet, zna svatko da će doć Drina iz Zvornika, Rudar iz Prijedora i Mladost VO i ova Mladost iz sela kod Kaknja. Ali Europu dovodi Željo ......! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ono sto primjetih je OGROMNA DISCIPLINA igraca na terenu.ODA je stalno bio na trenerskoj liniji i komandovao borbu!!!Tako i na kosevu i eto nas tamo gdje pripadamo U EVROPU!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=N1MWG6pKbKY Zoran kokot smijesni trenutak! :D
Naprijed zeljo ceto plava
Bahu potrefi vazada ovo "90ti minut" ;)
To vam je za Videoton......................:-)
Kratka replika. meni u njedra Plaaaaavi fesić, naaaaaaanooooooooo, plavi fesić, joj naniceeeeeeeeeeeee..................
Nisam navijač Željezničara, ali svaka čast momcima. Osvjetlali ste obraz kluba, grada i domovine. Samo da još u Sarajevu bude pozitivan rezultat.
ZELJO JE TO
Boli vas briga i ako ispanete, ljudi u BiH ce reci da ste ponos drzave. Sta god glupo uradite, u BiH vas nazivaju ponosom drzave. Pobjedite, npr. na x faktoru - ponos drzave; pobjedite na zvijezde granda - ponos drzave; zavrsite prvi na utrci na 800 metara - ponos drzave; pobjedite u gostima neki tamo klub iz neke tamo lige - ponos drzave; posisate moja jaja - ponos drzave !!!
@skydiver ... i ti si ponos drzave, komentarisao si moj komentar !!!
Ja sam davno rekao ,lopta se igra srcem a ne guzovima kao Tanoguzani!Zeljo u srcu,Zeljo do groba !!!