Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar covjek koji ne poznaje nacionalnost, svaka ti cast Raketo!
@commiemarsall, Srbi samo znaju izvlacit tudje Tenkove i oruzje...15.5.'92., a ne znaju sebi semafor kupit.....
Ivane ljudino!
BH Telecom sponzor ooo sramote
iako igraju u velikim klubovima, i raketa i modric su ostali skromni i prizemni... svaka im cast, njima i roditeljima na odgoju
Dobro djelo je pomagati sirotinju. Kažu da je Bijeljina jedno od prosperitetnijih mjesta u RS-u, a imaju kartonski semafor?
Mladen Krstajic tada vec pri zalasku karijere je neko vrijeme dijelio svalcionicu sa mladim Rakiticem u Schalkeu, koji je nakon toga presao u Sevillu, sve ostalo je vecini poznato ali ovaj detalj ne znaju mnogi
@FNM dobro to su vec detalji njihovog druzenja van terena za koje ne znam ali ako imas pouzdane izvore to je drugo, znam samo iz njemacki medija u to vrijeme da su cesto znali skupa ici na zabave po klubovima, i tako to, jednom prilikom su cak suspendirani za jednu tekmu jer su zakasnili na trening zbog izlaska vecer prije ;)
Svaka cast Rakiticu...
Nek crknu nacionalisti i hejteri. Zivio sport
lepo od njega izgleda da nije zaboravio svoje srpske korene, ipak kad prodje svo ovo ludilo i mrznja istina ce pobediti i svi cemo se mi vratiti svojim srpskim korenima jel tako commie :)
znas li da inace kada biljku posadis korijen bude u djubru ;)
ni srbi nemaju srpske korijene. pola turci pola hrvati. to ti je nestalo negdje 925.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na njega bi se trebali ugledati BH politicari!
???? krstajic uzeo milione igrajuci po inostranstvu i opet nece da uzme semafor klubu čiji je predsjednik?
Ivane cijenim te i kao covjeka i kao sportistu ovo je lijepo,Ali ja ne bi zbog dode i licno Bjeljine i njenih gradzana oni nisu to zasluzili.Ali ti si dokazao da si veliki covjek.
svaka cast.....neka se Savo Milosevic stidi jer bi on to trebo da uradi,Musemic jedan,Hujdurovic....ima ih jos...ali eto,naso je se Rakitic....skidam ti kapu
bravo Ivane,čovjek se slikao sa Neymarom i reklamirao keks domaćicu koja je doživljela veliki porast i nabavku iste
Ma ne salje on to tek tako. Dajte molim vas. Mora da semafor ima sahovnicu negdje sakrivenu:)))
ima crvene diode na bijeloj podlozi :P
Rakitic mislio Bijeljina u HR...... a Srbin samo javio da ce dobiti novi semafor a nije ko je donator.......hehehehehe.....
Hoče li Dodo dati saglasnost o donaciji ""uje"""???? I odmah na prvoj sljedečoj utakmici ne zaboravite slogan"""ubij ubij ustašu""""Što vam čova viknu do jaja smradovi jedni.A Rakitiču kapa dole. svaka čast.
Prvo: Ti znaš da Bijeljina ne podnosi Dodika? Drugo: Imaš li ti ć na tastaturi?