Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican video, koji pokazuje da je sve bilo regularno!
Navijam za Velez ali mi ide na zivce ovo „ opet nas sudija zakinuo“.Da je sudija imao VAR, nebi drugacije odlucio.Nije bila ruka( da je igrano rukom, igraci bi prvi reklamirali ), penal cist kao suza i faul je bio van 16 metara.Nama fali jednostavno samo malo sportske srece i nista drugo.
Ko nije bio na utakmici nije mogao da vidi o čemu se radi. Tokom utakmice sudija je donosio mnogo sitnih odluka u korist fk Sarajevo, par grubih startova koji nisu sankcioniraju. Prvo poluvrijeme pripalo fk Sarajevo, drugo fk Velež uvjerljivo. Dvije lopte su izbačene sa gol linije fk Sarajeva. Prekršaj nad fajicem je bio očit, čak je linijski sudija sugerirao na penal, međutim glavni arbitar nije uvažio mišljenje svoga kolege.. Velež zaslužio makar remi.
Nije bio ofsajd!
Ne kontam, sa ovim ste polazali da je sve po propisima...uvijek su nam svi krivi...
Haha opet poceli da kmeče... ni Velez ni Borac, a posebno ne Zrinski nikad nece biti giganti kao dva sarajevska velikana.. crknite od muke
O saopstenja koje pocinje sa "haram" kao da je neka seoska mlada pa kune. Svasta. Poraz zasluzen, ne treba traziti u drugima razlog za to.
Dajte ba Mostarci, uozbiljite se. Drag nam je Velez, sve suoer, ali trebali smo vam jos 3 gola barem zabiti. Imali ste i vi koju sansu, ali objektivno smo bolji bili.
kao Zeljovac ...volio bih da je Velez ueo bodove ili bar bod...al ovi bas sami sebe porekose ovim videom ..bolje da ga nisu postavili...ne ide nista na silu.. ZELJO DO GROBA
Pokopaše se sami s ovim videom
Dali da vherujem svojim ocima ili ovima iz prijestolnice sto kažu🤔🤔🤔🤔
Kod ovog prekršaja je čak bilo obostrano povlačenje i prvo pada igrač Sarajeva pa tek onda preko njega igrač Veleza.. Mogao se kontra faul svirati i niko ništa nebi rekao jer je i bio faul u napadu
Nisam navijač Sarajeva ali ovo je za mene penal ispravna odluka sudija
malo ste kontradiktorni - pogledajte video još koji put. 1. Ahmetović igra prsima (a možda vi ne znate kako se lopta prima i spušta prsima); 2. Kontakt kod prekršaja bio i završio van šesnaesterca (glumatanje povlačenja i pad u šesnaestercu je uzrokovano željom za penalom) i 3. Ruka uz tijelo (+zaokret igrača kontra od lopte da se izbjegne svaka naznaka namjere igranja rukom). A možda niste trebali objavljivati video?
U drzavi u kojoj se djeca vezu za radijatore, gdje otrovi vodu truju i ribu izbacuju na povrsinu, gdje je svaki dan apel za pomoc bolesnim ili siromašnim, gdje se diploma fakulteta uzme za pola sata, gdje se skrnave kulturno historijski spomenici, očekivati nekakvu pravdu i regularno sudjenje na utakmici najlosije lige u Evropi, je vise nego naivno.
O čemu vi pričate? Penal za Sarajevo čist kao suza! Ahmetović je igrao ramenom, ne znam jeste li ćoravi? Faul za Velež na ivici šesnaesterca, tu je prvi pao igrač Sarajeva, a ovaj nastavio trčati još dva metra pa pao?! Penal za Velež, prvo, ruka je bila uz tijelo, a drugo, za Sarajevo u Bijeljini nije sviran čist penal, kada je ruka bila u zraku, ali je to od ove godine novo pravilo da, ako nije namjerno, ne mora svirati.
I na ovo se zale? Pa cisto sve... Sta imas mahat nogama po 16-ercu... A onaj drugi skace lastu u 16-ac Sarajeva.
ko Klinsman :)