Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skupljao klix cijeli dan m*da da napise tekst! Al nije nikad kasno…
VICO I SAVEZ NAPOLJE!!!!
Bolje da nisu. Ovdje govore da je trebalo pustiti da predje nekome drugom.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jučer su sami igrači Veleža dali pobjedu Borcu...a posebno drugi gol kad je ispala cijela odbrana...mediji dizali Velež u nebesa....šamar realnosti brzo došao!
mozda bi sve bilo bolje da navijaci uzimaju malo kvakitetniji speed
e hajd sad svi klubovi bar iz federacije u bijkot kao i one godine 1998 (kada Bosna Visoko nije igrala u evropi sa nikad jacim satavom hota rahomic geca beslija...) dok se velez ne vrati pod bijeli brijeg, a velez ni danas neigea tamo niti ce ikada igrati..
Koji patetičan tekst. Na stranu Vice i ostali nogometni kriminalci sa svih strana, ali ovo je dno dna. Velež se uvrstio u rang afričkih plemenskih nižerazrednih klubova.
Durkicu familiju ti jebbbem :)
Mislim da ovaj text nije dobar iz razloga sto nisu uzeta karakterna svojstva navijaca veleza, ili inace fudbalskih navijaca. Treba imati na umu da ovo nije operska publika nego fudbalski navijaci koji vec trecu ili cetvrtu utakmicu zaredom protiv borca gledaju sudacku nepravdu. Mislim da se ovako sudi bilo gdje u Evropi Njemacka, Spanija, Engleska reakcije ne bi bile puno drugacije. Zeljkovicu treba auto zapaliti.
"u Vrapčićima i Cernici, na Musali i u Blagaju, u Mahali, Zaliku i Tekiji" . E napokon da neko kaže pravu istinu. Selendra do selendre
A može li mi netko reći šta kaže Drug D.R.A.G.A.N na sve ovo?
dobar tekst,objektivan i lijepo napisan, da istakne svu srž problematike.
ovako balkanac bjezi od policije: https://www.youtube.com/watch?v=B2EOfBNyuHU
ovako balkanac bjezi od policije: https://www.youtube.com/watch?v=B2EOfBNyuHU
a sa cetnickim orgijanjem po Banja Luci ni pomena u savezu. Ovaj novinar je dosmr zivi. Jedno vuce drugo.
Kako je tkz antifasisti spala maska. Ti isti su druge naazivali fasistima. A ustvari u Oni ispadose najveci fasisti. Veležovci naravno
Velez Mostar 🔴
hajde kupili prvu ligu i misle da ovu mogu 👏👏👏
Velež je žestoko kažnjen????!??! Gdje je ta kazna??? Opet luđaci po Sarajevu luduju