Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Velež izgleda radi dobar posao na realnim i stabilnom osnovama. Svaka pohvala.
Vlada federacije im poklonila skoro 2 miliona, pa vlada kantona! Velez je uvijek zivio od politike. I u bivsoj drzavi Jole Musa davao sakom i kapom velezu. Evo i zeljo postaje nesto slucno! Politika finansira i veleza i zelju!
Svaka cast gosp Pekusicu i ostalim,nadam se da ce i ostali hercegovacki privrednici slijediti ovaj primjer jer Velez je ogledalo nas Bosnjaka u Hercegovini...Forzza Rodjeni !
I Kevelj kao i Bucko iz Butmira pere lovu preko kluba iz predgradja Mostara,SIPA bi imala puno posla
Carlito, fukarito ti bucko mamitu!
samo u tuzli se ne moze naci 50’privrednika sa po 100k za slobodu. a manje vise je prica za sve ove posrnule klubove
Gledaj samo komentara i pacenika susjeda...nema vama pomoci...ovakve ne mozes naci na ovoj planeti 2x...unikatni debilizam.
Da li hipotetički da kojim slučajem Mirvić se povuče iz FK Sarajevo, postoje ovakvi da bi skupili milion KM sponzorstva?
Budalasaistoka je ipak samo budala!
Dovoljno je vidjeti ko je sve na slikama i zakljuciti --> lopovluk u najavi. Sve sama SDA bljuvotina.
MOTAR U SRCU, VELEZ DO GROBA, NAPRJED NASI RODJENI
Velez jak ko hercegovacki kamen
velež je slab, igrači su prdež od fudbalera
Samo privatni klubovi mogu opstati. To da grad iz budzeta izdvaja 500k ili cak milion za seniorsku ekipu je vrhunac gluposti. Ako privrednici ne vide taj klub kao vid promocije, tu apsolutno svaka prica onda prestaje. Gasi klub i ostavi mladje kategorije..
Tj gasi 90% klubova u drzavi
Nisu mi jasne pripreme po Turskoj, bacanje para
Pa gdje ce zimi ? Na Kupres mozda ?
Crvena je boja krvi Velež igra Mostar grmi !!!