Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem ti mamu kockastu fash.isticu koja te rodila takvog na svoj kockasti K. A vi ste demokrati, je l\', jednonacionalni? Brukate zvijezdu petokraku i to je sve što ste uradili u posljednjih 20 godina.
NAPRIJED VELEŽ, LJUBAVI MOJA
Dok god PIKA sjedi u upravi nema tu hajra, bio vodja navijaca 92, na osnovu ratnih zasluga (bi kod Tute dugo vremmena) pa zaigrao u velezu, od 94 primao placu on i njegova familija u Elektricnom preduzecu u Mostaru a nije radio dana, skim se druzi, ko su mu raja, kako rijesava poslovne dogovore.mostar je mahala sve se zna. Nije imao osnovnu skolu zasvrsenu 1992 a sada sjedi u savezu, mozes zamisliti kakvi su ostali u savezu. Ali posto mu niko ne smije nista da mu se ne zamjeri, jer ce PIKA poslati ekipu (sa burazom Denisom) da vas posjeti. Da ima zakona on bi sjedio u Zenici ane u upravi.
mo\'š mislit da ti je neko prije 20 godina pričao kako će Velež gostovati pod Bijelim brijegom, da će ga Lištica redovno nabijati i osvajati titule, nabio bi ga nogom u p.rkno i proglasio ludim. danas, u vrijeme apsolutne ekspanzije kockastog fašizma, u vrijeme dok u upravi svetinje sjede ljudi koji su ga prvi put uživo gledali prije godinu kontam čemu ću se čuditi za 10-20 godina. a u kombinaciji fašizma i lopovluka uvijek može gore!!!!
Hajmo Rođeni!!!