Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vico poznati kurvar, nema šta ne radi po birtijama u R. Šumskoj. #idemorodjeni
Azmira Husića za predsjednika nsbih
Velezovci, ne posustajte ni slucajno. Nemojte zakopavati ratne sjekire, ne dajte da vas kupi. Stetu je i vama i nama vrc napravio, ne dajte mu da se izvuce. Sjetimo se samo Borceve titule.
Vico djeluje kao neko ko je apsolutno zalutao u fudbal. Radi na pogon svog dajdze Milorada Dodika i onda kad imate jedan takav čekič u ruci svi mu problemi liče na ekser. Vici bi neko trebao reči da svoj posao ne radi dobro i da je najbolje da se povuce dok nije kasno. Ukratko VICO ODLAZI i povedi i Misketa.
Ja reko clanak o Zadruzi 😅
Njagora liga u evropi, tereni njive oranice.
Misli li su da ce se neko prepasti i povuci. Nema predaje. Cerat cemo se još. Bas cemo se cerati.
MUSVDG❤️❤️❤️❤️❤️
Baš izgledaju ko evropski nogometni stručnjaci.. Sramota
nema nista pozitivono dok mali dodikov hara bh fudbalom , ovo je sve oblanda
E moj Velež,ovaj mamlaz vas naguziooo da valja i prijem ovo ono....Nemate vişe svoje ja ...
vaskovic pise da je Zeljkovic narkodiler , kavacki ne znam o cemu drugom su se mogli dogovarat, jer on ne predstavlja nikakav savez.
Ovaj velež malo sa šuruje sa fadilom frljom, malo sa dodikovim vicom, još čovića da vratite u svoje jato.