Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Olimpik ko i Liverpul. Al brate da Olimpik ide u PL samo da bi ispali ponovo u federalnu uzalud vam sav taj trud. Sretno kako god bude, ali fakat Velezu nije mjesto u federalnoj.
moSa ROĐENI !!
hajde velež 1946 je uz tebe
Velež će ući u premijer jer su glavni trgovci... Nadam se da će Olimpik uspjeti pregaziti ljigavce - neka ih još malo u drugoj
sretno i jednim i drugima! neka prodje bolji prvi kroz cilj!
Sretan povratak u Premijer ligu Velezu iz Mostara, velikom BH klubu sa tradicijom! A ovim vučijacima sa Otoke zelim sve i jednu izgubljenu tekmu do kraja sezone. POZDRAV IZ TUZLE!
@Salt City TZ zar neko iz Tuzle može dati podršku Veležu koji je kao i Željo pogurao Slobodu u prvu ligu FBiH
Koje smeće od lige i namještanja utakmica. Odeš da vidiš formu klubova kod kuće i u gostima i vidiš da su apsolutno svi loši u gostima osim Veleža, a kući imaju po 3-4 i više pobjeda i klubovi koji se bore za opstanak. Smiješno.
Veležu jedino problem gostovanje u Gračanici ostalo ne bi trebao biti problem.
Samo sto Velez igra utakmice A Olimpic iste kupuje i seta se po terenu, velika razlika
Mozemo mu pozeljeti samo uspjeh......
velez idemo do kraja 💪💪💪💪❤❤❤
ko da vise para proci ce